Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért


Vendég

/ #626

2012-02-14 09:34

Úgy gondolom, hogy fel kellene hagyni a jobboldal-baloldal kifejezésekkel, mert ez is csak a megosztásunkat szolgálja. Hiszem, hogy vannak hazafias érzelmű emberek is az úgynevezett baloldalon, és közénk nem illőek a nemzeti táboron belül is.
Hiszem, hogy az eddigiektől jó irányban eltérő megszólításokkal, TETTEKKEL, a fejlődést szolgáló- és betartott ígéretekkel egy táborrá lehetne duzzasztani a családjukért, munkájukért, iskoláikért, kisebb- és nagyobb pátriájukért, a Hazáért, és a jobb, szebb jövőért tenni akarókat.
A nemzetközi sajtó is folyamatosan ad híreket, hogy egyre több országban kezdődtek el, erősödtek fel az unióból való kilépést sürgető megmozdulások. Ezért még a vakoknak is észre kellene venniük, hogy eresztékeiben recseg, és bomlik az uniós érdekközösség, melyet rákényszerítettek az európai népekre, és késztetik azokat a saját hazájuk ellen is tenni. Bomladozik a bankok- és a multinacionális cégek- ezeken belül is csupán néhány család érdekközösségére épülő, a gyarmattá silányító törekvése.
Kellene egy igazi nagytakarítás! Kellene – már rég kellett volna – azoknak a vagyonoknak a zárolása, felhalmozóik perbe fogása- elítélése, és a Hazánk érdekeivel szembe menők elzavarása a politikából, és a gazdaságból egyaránt.
Hiszem, ha a betolakodottak – magánszemélyek, cégek, bankok, stb… – nem vihetnék külföldre a haráccsal, és egyéb rafinált módszerekkel felhalmozott bevételeiket, megtisztulhatna a magyar gazdaság. A mezőgazdaság, az ipar, a kereskedelem. Megtisztulhatnának a most ködös, zavarodott fejek, és ismét önálló Magyarországot tudhatnánk magunkénak. Akkor nem bóvli szemetet etetnék velünk, amiktől egyre betegebbek leszünk, és az orv-osságok fogyasztásával is csak az ellenfeleinket gazdagítjuk, hanem újra Európa éléskamrájává válhatnánk. A megtermelt élelmiszerekért beszerezhetnénk azokat az eszközöket, melyek a gazdaságunk további erősödéséért kellenek. Akkor nem az idegen érzelműek betelepítésére épülnének a villaparkok, hanem csak esetleg nyaraltatásra – jól megfizetett üdültetésre – jöhetnének ide azok, akik idáig szipolyozták a népünket.
Hiszem, hogy az ocsútól el lehet választani a magot. Ezt kellene tenni a politikánkban is, és az arra érdemtelen képviselőket vissza kell hívni mind a Magyar Parlamentből, mind az Uniós Parlamentből! Felelősségre kell vonni őket! Őket, és a mindenkori vezetőket is el kell számoltatni a tetteikért, jövedelmükért, vagyonukért – akárhol is tartják, akárkinek a nevére is használták fel – és indokolt esetben ezeket vissza kell vezetni az államkincstárba, ahonnan okosan, felelősen fel lehetne használni Hazánk javára.
Ha a fentiekre legalább egy kis remény is lenne, és a kormányzat elmerné kezdeni ezek kidolgozását, megvalósítását – akár az öntisztulás árán is – akkor már értelme sem lenne a jobboldal-baloldal definíciónak. Akkor nem a szavazásra elment emberek kétharmada, hanem a teljes szavazójogú honfitársaink kétharmada – ha nem még ennél is több – szavazná újra, és újra a felemelkedésre.
Köszönöm a figyelmet.
Harmati Kálmán