Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért


Vendég

#626

2012-02-14 09:34

Úgy gondolom, hogy fel kellene hagyni a jobboldal-baloldal kifejezésekkel, mert ez is csak a megosztásunkat szolgálja. Hiszem, hogy vannak hazafias érzelmű emberek is az úgynevezett baloldalon, és közénk nem illőek a nemzeti táboron belül is.
Hiszem, hogy az eddigiektől jó irányban eltérő megszólításokkal, TETTEKKEL, a fejlődést szolgáló- és betartott ígéretekkel egy táborrá lehetne duzzasztani a családjukért, munkájukért, iskoláikért, kisebb- és nagyobb pátriájukért, a Hazáért, és a jobb, szebb jövőért tenni akarókat.
A nemzetközi sajtó is folyamatosan ad híreket, hogy egyre több országban kezdődtek el, erősödtek fel az unióból való kilépést sürgető megmozdulások. Ezért még a vakoknak is észre kellene venniük, hogy eresztékeiben recseg, és bomlik az uniós érdekközösség, melyet rákényszerítettek az európai népekre, és késztetik azokat a saját hazájuk ellen is tenni. Bomladozik a bankok- és a multinacionális cégek- ezeken belül is csupán néhány család érdekközösségére épülő, a gyarmattá silányító törekvése.
Kellene egy igazi nagytakarítás! Kellene – már rég kellett volna – azoknak a vagyonoknak a zárolása, felhalmozóik perbe fogása- elítélése, és a Hazánk érdekeivel szembe menők elzavarása a politikából, és a gazdaságból egyaránt.
Hiszem, ha a betolakodottak – magánszemélyek, cégek, bankok, stb… – nem vihetnék külföldre a haráccsal, és egyéb rafinált módszerekkel felhalmozott bevételeiket, megtisztulhatna a magyar gazdaság. A mezőgazdaság, az ipar, a kereskedelem. Megtisztulhatnának a most ködös, zavarodott fejek, és ismét önálló Magyarországot tudhatnánk magunkénak. Akkor nem bóvli szemetet etetnék velünk, amiktől egyre betegebbek leszünk, és az orv-osságok fogyasztásával is csak az ellenfeleinket gazdagítjuk, hanem újra Európa éléskamrájává válhatnánk. A megtermelt élelmiszerekért beszerezhetnénk azokat az eszközöket, melyek a gazdaságunk további erősödéséért kellenek. Akkor nem az idegen érzelműek betelepítésére épülnének a villaparkok, hanem csak esetleg nyaraltatásra – jól megfizetett üdültetésre – jöhetnének ide azok, akik idáig szipolyozták a népünket.
Hiszem, hogy az ocsútól el lehet választani a magot. Ezt kellene tenni a politikánkban is, és az arra érdemtelen képviselőket vissza kell hívni mind a Magyar Parlamentből, mind az Uniós Parlamentből! Felelősségre kell vonni őket! Őket, és a mindenkori vezetőket is el kell számoltatni a tetteikért, jövedelmükért, vagyonukért – akárhol is tartják, akárkinek a nevére is használták fel – és indokolt esetben ezeket vissza kell vezetni az államkincstárba, ahonnan okosan, felelősen fel lehetne használni Hazánk javára.
Ha a fentiekre legalább egy kis remény is lenne, és a kormányzat elmerné kezdeni ezek kidolgozását, megvalósítását – akár az öntisztulás árán is – akkor már értelme sem lenne a jobboldal-baloldal definíciónak. Akkor nem a szavazásra elment emberek kétharmada, hanem a teljes szavazójogú honfitársaink kétharmada – ha nem még ennél is több – szavazná újra, és újra a felemelkedésre.
Köszönöm a figyelmet.
Harmati Kálmán
cserkész

#627

2012-02-14 12:14

Annyi „hű, de szakember” fog beszélni a tegnapi szimpátia tüntetésről, a létszámról, a felvonulók életkoráról, az indokokról, a céljáról és más okosságokról, hogy majd a könyökünkön jön ki a téma.
Egy alkalommal videón néztem a kiváló André Rieu koncertjét, talán Veronából. Gyönyörűen játszott. A kamera pásztázta a közönséget is, hogy miként reagál a zenére. Egy idős férfi arcán állapodott meg, aki elmélyülten hallgatta a zenét és egyszer csak könnycsepp gördült ki a szeméből.
Ki tudja, hogy a zene szépsége, vagy egy régi szép emlék miatt tört elő belőle az érzelem.

A Békemenet Magyarországért belőlem is érzelmeket hozott elő. 2006.október 23-án, amikor már a Rákóczi úton tombolt a mocsadék rendőrség, lassan hátráltunk a Blaha Lujza tér felé. Sokan voltunk és nem akart csökkenni a felháborodott tömeg. Ahogy jöttünk-mentünk feltűnt egy fiatal pár. Többször találkoztunk a magas fiúval és a szép, hosszú hajú lánnyal, amint kézen fogva járkáltak. Beszélgettünk és megkérdeztem tőlük, hogy fiatalok, lenne más szórakozásuk is, miért vannak itt, amikor könnygáz és baj érheti őket. A lány válaszolt. Meg kell mutatnunk, hogy vagyunk, hogy nem félünk. A szüleinkért, a születendő gyermekeinkért.

Ez a kis eset járt a fejemben, amikor elindultunk Budapestre. Vajon lesz-e számottevő ember, vajon az elmúlt másfél év alatt az andressewivánok, a lengyellászlók, a kertészákosok (szándékos!) ki tudták-e ölni az emberek lelkéből azokat az érzéseket, amik a nemzeti kormány mögé állították őket?
Beértünk a fővárosba és a Bajcsy-Zsilinszky út környékén kerestünk parkolót. Csak kevés embert láttunk, amint zászlókkal igyekeztek az Országház, vagy az Andrássy út felé. Nem volt jó előérzetem.
Úgy döntöttünk, hogy nem megyünk el a Hősök terére, hanem megvárjuk, megnézzük a felvonulást itt a Bajcsy és az Alkotmány út sarkán. Elvégre ekkora sétára már nem vagyok egy gyalogkakukk, ráadásul az a katona, aki beáll a lövészárokba, semmit sem lát a háború egészéből.
Addig is bementünk egy kávézóba.. Egy szkinhed frizurás olasz főzte kávét és mondta, hogy most bezár, mert jön egy demonstráció. Fizetéskor megkérdezte, hogy jó volt-e a kávé és láthatólag örült, amikor megdicsértük. Tényleg finom volt.
Fél öt lehetett, az utcát még nem zárta le a rendőrség, a menet még az Andrássyn járt valahol. Fiam mondta, hogy még van időnk, a mellettünk levő presszóban forralt bort kínálnak, kóstoljuk meg. Bementünk és nevettünk, hogy szép kis tüntetők az ilyenek, akik iszogatni járnak Budapestre.
Ücsörögtünk az asztalnál. Bejött egy fiatal nő és letett egy kézzel írt kis táblát a fal mellé. Rajta szöveg: 10 éves az euró, 20 éves az EU, 60 éves Izrael, 200 éves Amerika, 1000 éves Magyarország.
A vendégek reagálásából derült ki, hogy szinte valamennyien a menetet várják. Gondoltam, 10 ezren csak leszünk.

Aztán néhány rendőr kiállt az úttestre és kezdte elterelni a gépkocsikat. Üres lett az utca, szedelőzködtünk és kimentünk a járdára. Ritkás csoportokban, 2-en, 5-en szálingóztak az emberek. Feltűnt, hogy jobbára idős emberek. Jézus, mondom, rajtunk röhög a libsi sajtó, hogy Orbán csak nyugdíjasokat tud megszédíteni. Később jöttem rá, hogy a környékben lakó idős emberek lehettek, akiknek gyalog messze van a Hősök tere, ők indultak az Országház felé.
Távolról, a Bajcsy elejéről rendőrautó fénye villogott és sámán dobok dübörögtek ütemesen, hangjuk végigszállt a házak között. Aztán kis üres tér és megpillantottuk a menet elejét. Hatalmas, az utcán átérő felirat „NEM LESZÜNK GYARMAT” és mögötte a szervezők, Bayer Zsolt, Bencsik András és a többiek. Őket követte rengeteg ember. A házakból és innen-onnan emberek sokasága gyűlt a járdára. Tapsoltak, integettek és mosolyogta egymásra. Majd leléptek a járdáról és csatlakoztak.
A korlát alsó vasára léptem fel, elnéztem az Andrássy felé, de nem láttam a menet végét. Úristen! Valami nagy dolog készült. Ennyi embert évek óta nem láttam.
Jöttek beszélgetve, örömmel, egymásra mosolyogva, mint amikor jó barátok üdvözlik egymást. Egy hangos szót nem hallottam, különböző énekeket igen. Kis csoportok kezdtek énekelni népdalokat, egyházi énekeket és a körülöttük levők átvették, velük énekelték a dalt. Fáklyák, mécsesek, zászlók a kezükben és valami, tüntetéseken szokatlan öröm, vidámság. Öregek, középkorúak, fiatalok, és gyerekek. Jól öltözött, tiszta arcú emberek. Az igazi Magyarország.
Jött egy másik, láthatólag szervezett nagy csoport ,” SZÍVVEL LÉLEKKEL DEMOKRATA „ feliratú hatalmas festett molinó mögött. Egy kis üres résben mögéjük csatlakoztunk, mert a menet vége Isten tudja, hogy hol járt. Lassan kanyarodtunk be az Alkotmány utcába és itt már megszólalt a „nép” hangja. Harsogott ismét a „Viktor, Viktor” és a „magyarok, magyarok”.
Bezsúfolódtunk a Parlament elé és beszélgetni, nézelődni kezdtünk, mint egy kiránduláson. Az Alkotmány utcában még ott tolongtak a többiek, de nem tudtak bejönni a térre.
Egy fiatal pár állt mellettünk 2 szemüveges kisgyerekkel , akiket időnként a férfi a vállára emelt, hogy lássák a rengeteg zászlót és a tömeget. Ahogy mondta. Jól nézz körül kisfiam, mert ilyet csak nagyon ritkán lát életében az ember.
A szervezők érezhetően nem tudtak mit kezdeni a helyzettel. Beszéddel nem készültek és nem készültek arra, hogy ennyi, irdatlan (ahogy a Népszabi írta) mennyiségű ember összejön. Néha megszólaltak a hangszórókban, üdvözölték az Erdélyből, Felvidékről, Délvidékről, Kárpátaljáról eljött honfitársainkat. És minden ilyen bemondást taps kísért. Látszott, hogy mosolyogtató helyzet van, de az emberek nem türelmetlenkedtek, élvezték, hogy ma nagyot tettünk.
Aztán elénekeltük a Szózatot. Szépen, komolyan, nem ordibálva, ahogy illik a helyzethez és második legszebb Himnuszunkhoz. Majd Bencsik kért bennünket, hogy hagyjuk el a teret, mert a menet vége kint áll a Bajcsyn és ők is szeretnének bejönni. Megvallom, nem hittem el, mert már így is rengetegen voltunk. Mondtam a fiamnak, még ne menjünk el, nézzük meg a többieket. A tömeg lassan oszlani kezdett és bevonult az Alkotmány utcába szorult menetrész. Hihetetlen! Jöttek és jöttek! Helységtáblákkal, zászlókkal, hangos „ Viktor-Viktor, magyarok-magyarok” skandálástól harsogott az utca és a tér. Fiam fellelkesült: tényleg várjunk még, most jön az igazi „B-közép”.

Bencsik könyörgött, balra hagyjuk el a teret, hogy bejöhessenek a többiek is. Ezt valószínűleg félreértették, mert az újonnan jöttek sem álltak meg, hanem lassan elvonultak a Mezőgazdasági Minisztérium épülete előtt és kisétáltak a térről. Már 6 óra is elmúlt, de csak jöttek az emberek. Lengették a zászlókat, énekeltek. Előttünk vonult el sok tábla, és jöttek a székelyek: KOLOZSVÁR, NAGYSZALONTA. Belegondoltam, hogy utaznak busszal, kocsival, saját költségen azért, hogy egy negyed óra alatt elvonulhassanak az Ország Háza előtt. Felfoghatatlan ez a hazaszeretet érzés. Egy zömök bajuszos férfi MÁRAMAROS táblát vitt a kezében. Nem tudtam megállni, odaszóltam neki: Az Isten áldja meg magukat. A szeme mosolygott, amikor válaszolt: Már megáldott. Ismét magyarok lehettünk.
Ekkor jártam úgy, mint a veronai férfi, kijöttek a könnyeim.

Vonult Kaposvár, ahol somogyi lakos koromban annyit jártam, Szekszárd, középiskolám városa, ahol a magyar tanárt azzal idegesítettük, hogy a táblára „X”-szel írtuk a város nevét. És csak jöttek, jöttek egymás után a csoportok, az ország minden részéből.
(A tűzoltók kormányellenes tüntetésén azt mondta az egyik emberke: Mi vagyunk az ország gerince. Öcsi, még csak egy csigolya sem vagytok, a gerinc itt van most és ismét összeáll, ha szükség lesz rá.)
Háromnegyed hét lehetett, amikor végül elindultunk a gépkocsihoz. Ekkor még tele volt a Kossuth tér, az a tér, ahol 1956-ban többszáz ember életét (jellemző, hogy máig nem derült ki a valóság) oltotta ki a komcsi rendszer. Az a rendszer, amelyiknek a leszármazottai, elvbarátai ma a demokráciát akarják megvédeni. Tőlünk??!!

Ha a demonstrálók igazi létszámát akarjátok megtudni, senkinek se higgyetek, csak nekem. Az egyik azt mondja, több tízezer, a másik azt, hogy 100 ezer, a rendőrség 400 ezret mond, Bencsik András 1 milliót említett. Én azt mondom, hogy fogalmam sincs. Egyszer megtelt a tér, aztán még egyszer. Azt megállapítani, hogy ez tény hány embert jelent talán nem is lehet, de nem is érdekes.
Régóta siránkoztunk, hogy a Fidesz miért nem hív össze bennünket. Most megtörtént a csoda, és nagyon jó, hogy ezt a csodát civilek szervezték. Időnként kételyek jöttek elő nálam is, hogy már elszállt a varázs, nincs kellő támogatottsága a nemzeti kormánynak.
Örülök, hogy tévedtem. Szép volt ez a tüntetés, méltóságteljes, megkérdőjelezhetetlen.
Sok erőt adott nekem, nekünk, és biztos vagyok abban, hogy a kormánynak, elsősorban Orbán Viktornak is. Elképzeltem, ahogy nézi a televíziót otthon, és izgul, hogy mire jutunk mi, civilek. És elképzelem, ahogy csörög a telefonja, jönnek a gratulációk, az sms-ek, az email-ek . Jó úton jársz Viktor, s ha nem is értek minden részletben egyet Veled, de összességében igen.

A komcsi-libsi-lmps-jobbikos belföldi és külföldi ellendrukkerek pedig tehetnek egy szivességet. Már elnézést a kifejezésért. (Még akkor is, ha a jobbik bizonyos kérdésekben szimpatikus nekem.)
Valami olyan érzés, eszme, politika indult el Orbánéktól, Magyarországról, amit ma még fel sem fog ez a kozmopolita, pénzimádó nyugat. Majd megtudják.
„Ha majd minden rabszolga nép
Jármát megunva síkra lép..”



Vendég

#628

2012-02-14 15:27

Aláirásomat megerősitem. Ngyon jónak ta-lálom.Sanos én nemlehettem ott,csk lélekben,mert 84éves vagyok,de amig képes voltam rá minden fidesz rendezvényen ott voltam. Sok sikert kivánok. Kristó Jenőné Budapest 2012 febr.14.

Vendég

#629 Re:

2012-02-14 16:10

Jeaner Chaveaux
Vendég

#630 Egy másik cserkész

2012-02-14 16:49

Rég volt, jaj de rég! Ma 84 évesen is boldogan emlékszem vissza a "78-as Vass cserkészcsapatra, ahol egy egész életre megtanultam a jelszót: Légy mindig EMBEREBB_EMBER, MAGYARABB MAGYAR!Testvéri szeretetre oktatva megtanítottak bennünket a NÁCI megszállás és zsidó-üldözések idején,hogy SOHA NE ÁLTALÁNOSÍTSUNK a más vallásu, vagy más nemzetiségűek között megtalálható "rossz" emberek alapján, mert bizony köztünk is megtalálhatók az emberi társadalom rossz útra tévedt tagjai, és mi sem szeretjük, ha emiatt az egész magyarságot pocskondiázzák! Félreértés ne essék : én is szidom a Göncz Kingát és társait a hazudozásuk miatt, de nagy hiba volna általában a baloldali érzelmű embereket szidni, mert egy jó részüket "megvezették" az "okos ?" vezetőik, akik különben már régóta közelebb vannak a spekuláns kapitalizmushoz, mint a kétkezi munkásokhoz! Az egyszerü és felületesen gondolkodó pórnépnek csak az a fontos,hogy a "baloldali" hűségét tanusítsa.sokszor az sem számít hogy éppen az ellenkező "SPEKULÁNS" kapitalistákat segítik és nem veszik észre, hogy a FIDESZ képviseli a nép érdekeit, attól függetlenül, hogy ma kit neveznek bal- vagy jobboldalinak !

Őszidő

#631 MEGBÁNTAM!

2012-02-14 17:09

Nagyon sajnálom, hogy aláírásommal támogattam ezt a bohócságot. Megkaptam a fizetésemet, amely napi 12 órás éjszakai munka után arra sem elég, hogy megéljek. Engem senki ne nézzen bűnözőnek!!. Ezt azért írtam ide mert tegnap néztem a parlamenti közvetítést és ott azt mondta Navrasics, hogy azért kell az egykulcsos adó, mert sokan minimálbéren vannak bejelentve a többit meg zsebbe kapják. Számolja ki tisztelt miniszter úr, kényszervállalkozóként a fenti munkáért írd és mond 120 000 ezer bruttót kapok, ebből adózok, TB-t fizetek, +iparűzési adó, +kamaratagsági. Az adó és TB. megfizetésének a mindenkori minimálbér az alapja, nekem a szakmunkásbér azaz 108000 ezer. Számolják ki mennyi marad megélni. A mostani változtatásokkal családom bevétele 35000 forinttal csökkent nekem senki ne mondja, hogy ez így jól van. Valóban igaz amit Orbán mondott: "nem hagyunk senkit az út szélén", tudják valójában ez úgy történik hogy megyünk az úton akit úgy gondolunk, mondjuk a bérből és fizetésből élőket belökjük az árokba és még úthengerrel át is megyünk rajta és a gond már meg is van oldva. A közmunkával kapcsolatban annyi az észrevételem,hogy észre kéne már venni,hogy ez csak önámítás. Tudják, mikor azt mondják,hogy 200000 ezer fővel nőt a munkahelyek száma ez nem igaz, a közmunka az nem produktív munka ezt mi fizetjük meg az egyre növekvő megterheléseinkből. Valós növekedést,-valós adóbevételt, valós nyugdíjjárulék bevételt teremtő -munkahelyek hoznának. Az elmúlt időszakban a jövedelmem nettó 140000 Ft-ról a fent leírtakra csökkent, magamnak teremtettem önerőből munkahelyet. Úgynevezett kényszervállalkozó lettem, mert nem akartam a segélyre várni. Most ott tartok, hogy a bank viszi a házamat, naponta egyszer tudok enni, 12 órát dolgozom éjszaka, minden nap, szégyenlem magam a családom előtt, elvesztettem az önbecsülésemet, nyugdíjas szüleim segítenek, reménytelennek látom a jövőmet, szóval lehet, hogy feladom. Így legalább tudom segíteni a kormányprogramot, egy nyugdíjjal kevesebbet kell majd fizetni úgyis ez a cél. Bocsánat ha valakit megsértettem. Nem mocskolódni akartam, csak van ami fáj az embernek.

Vendég

#632 Timár Katalin Szigetszentmiklós

2012-02-14 17:24

Nekem nagyon megható volt az egész, hogy a Magyarok kormányáért ennyien kiálltunk.Szerény véleményem szerint talán még egymillió embernél is többen lehettünk. Könnyet csalt a szemembe, amikor megérkeztek a Székelyföldi emberek. Mondtunk nekik egy Isten hozottat, és felhangzott a Székely Himnusz. Megható volt, és az is, hogy Miniszterelnökünkkel voltak ők is.
Köszönöm a szervezésben résztvevő embereknek, MINDENKINEK.
Egyébként a 12. Választó kőrzetből, minimálisan (csak akit én megszámoltam) 100 fő biztosan jelen volt. És azok akik külön jöttek, vagy a Kossuth térre mentek?

Egy nyugdíjas nagymama, aki tiszteli az ilyen elgondolásokat és részt vesz rajta. KÖSZÖNÖM!
Jeaner Chaveaux

#633 Tisztelt "MEGBÁNTAM"

2012-02-14 18:06

Elég öreg vagyok már, átéltem a mainál sokkal rosszabb gazdasági helyzetet, elég, ha az 1945-ben és 56-ban szétlőtt romokban heverő országot említem!A történelem tanított meg arra, hogy erős akarattal és főleg összefogással hihetetlen dolgokra képes a nemzet!Hogy mennyi fizetés elég, vagy mennyi kevés, azon múlik, hogy a LEHETŐSÉGEKET előbb értékeljük, mint az IGÉNYEINKET!Fordítva nem megy! A nemzetgazdaságnak sem !Beszednek X adót,ebből kifizetnek egy óriási részt a fennálló tartozások KAMATAként Az adósság alapját persze a külbankok nem kérik!Addig kapják a kamatot,amíg fenn áll az adósság. Ezért adják a kölcsönöket és nem a mi megsegítésünkre.Bárki lenne ma az ország élén, nem tehetne mást! ADÓS FIZESS!!Az ország nyakán vastag a kötél!Ebből a mély kútból nagyon nehéz kikerülni.Jelenleg Orbán Viktornál nem találtunk jobbat, mert a többi már bizonyítottan rosszabb volt, tehát saját érdekünk miatt : BÍZZUNK BENNE és segítsük amivel csak tudjuk!Üres konyha gazdaasszonyánál ne követelőzzünk zsírosabb ebédért! Arra pedig soha ne próbáljuk ösztönözni, hogy a mai jobb élet érdekében újjabb kölcsönt vegyen fel. Aki olyan kölcsönökkel javítja az életét, amit majd a gyerekei, vagy az unokái fizetnek vissza, az több mint bűnös,az gyalázatos!!!


Vendég

#634

2012-02-14 18:13

Boldog vagyok, hogy ott lehettem! Ennyi kedves embert együtt még nem láttam. Mindenki mosolygott, egymásra néztünk és könnyeztünk. Hihetetlen varázsa és atmoszférája volt a menetnek. Sajnálhatja, aki nem jött el.
Anti-Viktor hívő

#635 Re:

2012-02-14 19:28

#628: -

Büszke lehetsz rá, nyanya! Te is lejártál a Kossuth térre,amíg ott főztek a gulyáságyúkban? Te voltál az is, aki a nemzeti ünnepünkön röpcédulát osztogattál reklámszatyorból? Mi jót tette veled Orbán Viktor? Ja, kérdem én, Te csókoltál kezet neki? Gratulálok az éleslátásodhoz.


Vendég

#636

2012-02-14 19:29

#634: -

Boldogok a lelki szegények....

Egyszer mindenki felébred, hogy bilibe lóg a keze.


Vendég

#637 Re: Egy másik cserkész

2012-02-14 19:31


Vendég

#638 Re: Timár Katalin Szigetszentmiklós

2012-02-14 19:32

#632: - Timár Katalin Szigetszentmiklós

Egyszer rájöttök, hogy csak eszköz vagytok e rezsim kezében. Szomorú, hogy vakon hisztek nekik.

nagybácsi

#639 Re:

2012-02-14 19:41

#583: feleség -

Ahhoz nem kell ez a tisztességtelenül összeröffentett nyáj, hogy elénekeld a SZÓZAT-ot


Vendég

#640 Re:

2012-02-14 19:42

#598: -

Hány korsó sört, esetleg hány stampó konyakot fizettek azért, hogy ilyen baromságot leírjál?

Bízzunk

#641 Re:

2012-02-14 19:44

#551: -

Hú, mekkorát lehet onnan zuhanni! Bízzatok csak, hívek! Én meg abban bízom, hogy lesz ez talán jobb is egyszer, csak hogy megérem-e?


Vendég

#642

2012-02-14 20:37

MINDIG ÖRÖMMEL TÖLT EL HA TÖRTÉNIK VALAMI POZITÍV DOLOG---MERT EZ IS ERŐSÍTI A REMÉNYT.......
KURUC

#643

2012-02-14 20:39

TALÁN MÉGIS VAN REMÉNY..??????????

Vendég

#644

2012-02-14 20:39

Egyetértek.

Vendég

#645

2012-02-14 20:44


Február 9 – ugyanaz zajlott mint a korábbi „vita” esetében.
Mintha meg sem történt volna a sok százezres kormányt támogató Békemenet, mintha meg sem történt volna az a számos Magyarországgal szimpatizáló tüntetés több EU tagországban, Lengyelországban, Erdélyben, ahol tömegek fejezték ki felháborodásukat a durva támadássorozat miatt amit el kell tűrnünk.

Ezeket ott ugyan nem érdekli semmi, csak szajkózzák a mi lecsúszott politikusainktól származó rágalmakat - mintha itt ülnénk a parlamentben és őket hallgatnánk !
Nem érdekli ezeket a négyszázezres menet, a külföldi szimpátia tüntetések, semmi. Mint a hiénák belénk martak és ennek nem lesz vége, amíg a volt kormány el nem éri, hogy kintről megbuktassák azokat, akiket megválasztottunk, ha már belülről nem megy.
EZ TÉNYLEG PUCCSKISÉRLET, egyértelműen az ! Megbuktatni azokat, akiket az emberek akarnak és főleg KINYÍRNI ORBÁNT. És a legszomorúbb, hogy szerintem az emberek ezt nem ismerik fel.
Ez ijesztő ami most folyik és szerintem előre el van döntve a vége.

Kezdettől az ment, hogy a választások után az MSZP, mikor olyan gyönyörűen lecsúsztak a süllyesztőbe, rögtön elkezdtek úgy viselkedni, mintha tulajdonképpen ők győztek volna és azonnal elkezdték fensőségesen kioktatni a Fideszt és mindenkit persze. És a sajtó, ami persze továbbra is az ő kezükben van, természetesen értük dolgozik és hazudik, ahogy már eddig megszoktuk.
Pl a 400 000 napján, mikor a város tele volt a kormánypárti felvonulókkal, néztem a híradót, ahol kb 3 percig beszéltek erről, néhány előnytelen kép kiséretében, utána pedig azonnal hosszadalmasan, legalább 10 percig mutogatták a Schmidt elnök ellen tüntető !!facebook csoport !!!!!!! nagyhorderejű tüntetését. Hát ez jellemző az egészre.

Vendég

#646

2012-02-14 20:55

A BÉKEMENET teljes mértékben kifejezte hazánk polgárainak,a világ polgárainak a magyar nép erejét.Igen megnyugtató más nemzetek,idegenben élő honfitársaink pozitív reakciója.Maga az a tény,hogy Miniszter elnökünk harcát bátorítják,elismerik,hogy végre van egy MAGYAR,aki szembeszáll a bennünket megtőrni akaró körökkel.Hajrá Magyarország!

Vendég

#647

2012-02-14 21:00

2012. febr. 10-én küldött támogató aláírásomat a számítógép rosszul rögzítette (az e-mail címemet is leközölték). Emiatt megpróbáltam kitörölni a listáról és 2012. febr. 14-én újra kitöltöttem újra. Természetesen támogatom a virtuális békemenetet. (Dezső KOZMA, Kolozsvár, Románia, támogatom, e-mail cím, aláírás) Természetesen kérem, ne közöljék le ezt a helyreigazító magyarázatot. Tehát kérésem: töröljék a febr. 10-i bejegyzést, az e-mail cím félreértésre adhat alkalmat. Csak a febr. 14-i támogató aláírásomat vegyék számításba. Kérem, jelezzenek vissza.Köszönettel: Kozma Dezső

Vendég

#648

2012-02-14 21:08



mindent Magyarországért!!!!!!!!!!

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-14 21:51



Vendég

#650

2012-02-14 22:10

Sajnos nagyon sok ember nem tudott elmenni, akik támogatták Békemenetet és sokan ezt a petíciót sem tudjak aláírni, mert nincs számítógépük, e-mail címük.