Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért


Vendég

/ #413

2012-02-09 21:38

Csodálatos szakrális élmény volt!

Annyi szeretet áradt az emberekből, erőt adott Tudjuk, hogy jó kezekbe adtuk a kormányrudat. Férjemmel majnem sírtunk, mikor megláttuk, hogy mellettünk mennek együtt karöltve Komárom és Révkomárom. Temeriniek,a szolidális lengyelek.
Velünk együtt jött Bogár László tanár úr és felesége.
Símogattuk, kezünket nyújtottuk és kértük, hogy vigyázzon magára, hogy még sokáíg hallgassuk őt. Nyissa fel még sok magyar szemét.
Beszélgettünk emberekkel miért is vagyunk itt" azt fogalmazták meg, lehet, hogy a sietségben vannak kis hibák, de az irány az jó" /
Megjegyzem mi fejenként 1000 Ft-ot fizettünk az autóbuszon, mi önként jelentkeztünk. Sajnálatos, hogy mikor hazaértünk incidens érte néhány utitársunkat.
Nagyon köszönjük a szervezőknek!
Régóta vártuk már, hogy valaki elinditsa a szinpátia tüntetést.Alkotmányutca elején jártunk mikor elhangzott, hogy hagyják el a teret. Elkeseredtünk, hogy mi nem is férünk be a térre.
Azt hittük mi oda sem jutunk, jó volt a szervezés.
Mi jobbra kanyarodtunk. Ott voltak felsorakozva a renvédelmi erők. Ó mennyire mások voltak, mint 0kt.23.-án.Köszöntünk a parancsnokoknak, integettünk az autókban ülőknek , ők mosolyogtak, visszaköszöntek.
Éreztük, hogy értünk vannak. Köszönjük BM!