Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

PogányHorka

/ #4345 A kormány megadja magát és kihátrál, cserben hagy bennünket...

2012-01-26 18:52

Én még az elején aláírtam a petíciót, mert úgy érzem, hogy tenni kell most már valamit a minket ért támadások ellen. Azonban sajnálattal látom, hogy Orbán Viktor enged a nyomásnak és kijelenti: változtat a jövőben a szabadságharcos retorikán az IMF-fel és az EU-val szemben.
Sajnos, mint azt az aláírásomat követően írtam is a hozzászólásokban, gondoltam, hogy ez lesz. Ha ez így van, akkor teljesen fölösleges volt ennyire megkavarni a poshadt állóvizet magunk körül. Így csak értelmetlen veszteségeket okozott a Forint elleni arcátlan spekulatív támadássorozat!
Azt hiszem, a minimum, hogy a kormány kiáll az őt támogató tömeg érdekében és nem árul el ennyi embert, aki nevével és címével vállalva kiállt a szabadságharc mellett!
Szégyen, ha nem így lesz.
Harcoljatok hát, elpuhult politikuskáim, mert a nép már nem tűrheti soká a tehetetlenségeteket és a kezébe veszi az irányítást! "...azért a víz az úr"!
Mutassátok meg legalább egyszer, hogy inkább vagytok hazafiak, mint külföldi csürhe megalázkodott ölebei, a mindenségit neki!