A harcsák tilalmi szabályozásának módosítása


Vendég

/ #123 Re:

2011-12-23 10:45

#121: Nemecsek -

Kedves Nemecsek !

Az internetes fórumokon sajnos elharapódzott a gátlástalan, másokat sértő kifejezések használata.

Tudomásul kéne venni mindenkinek, hogy létezhet más vélemény is, mint ahogy az egyik férfinek a fekete nő tetszik, a másiknak a szőke.  De ez nem jelenti azt, hogy a másik, ilyen-meg olyan ember.

Én magam is több esetben hozzászóltam ezen a fórumon, de soha, egyetlen egy szóval sem mocskolódva. Már csak azért sem, mert nem ílyen a stílusom, és korom alapján, már kinőttem a fiatalos virtusból.

Többre vezet a kulturált vita, és úgy gondolom, hogy differenciálni kéne a hozzászólások tartalmát.

Mint írtam, részemről a horgászat nem az ölésről szól, életem folyamán nagyon sok halnak adtam "kegyelmet", és ez már akkor is működött, mikor még szó sem volt C&R eszmékről, és valószínüleg, a hozzászólók nagy többsége még nem is élt.

Hivatásos halőrként kemény éveket húztam le a Balatonon, (míg egészségi állapotom meg nem romlott)  ahol abban az időben símán késelték a halőrt, rálőttek, lánccal támadták, az autókon a gumikat kiszúrták, (természetesen saját autó) és mindezt elképzelhetetlenül kevés fizetésért csináltuk.  Nem a kényszer vitt rá, hanem tenni akartam a vízért.  Két évtized alatt, elég sok ismeretre tettem szert, így tehát úgy gondolom , hogy saját hozzászólásaim megalapozottak. Természetesen elfogadom mások nézeteit is, de soha nem köpdösnék utánuk.

Úgy gondolom , itt is -ott is lehetnek durvaságok, de hogy csak az ellenfórumon lennének, azt kétlem.

Üdvözlettel : Borbáth Balázs