Provokátor Figyelő!

Egres Béla

/ #123 Mészáros Luca kivándorló

2018-04-20 06:42

Azt hinné az ember, hogy a választások után a választási eredmények tükrében végre véget ér a soros ellenzék gyűlölet és rágalom kampánya! 
Egyértelmű, hogy a többségi népakarat mit szeretne, de ez egyeseket- főleg a magukat demokratának és szabadságpártinak nevezett ellenzékieket ez nem érdekli.

Mészáros Luca óvónéni a facebookon osztotta meg bánatát, miszerint olyan keveset keres, hogy kávéfőzőre sem telik. A kávé mellé nyilván cigit is szív esténként pedig egy kis pancsolt borral lazít. Akinek ez a fontosabb annak persze, hogy nem telik semmire sem. 
A környezetemben sok még nála is fiatalabb embert ismerek. Van aki ennél is kevesebbet keres, még is van már saját lakása autója és egzisztenciája. Miért??? Mert keményen dolgozik, tanul és nem a féktelen szórakozásnak és élvezeteknek hódol! 
Mészáros Lucának azért megy rosszul - bár ő erről elfelejtette a Simicska médiát tájékoztatni- mert még az érettségije sincs meg. Ezek után az állítólagos egyetemi tanulmányairól már ne is beszéljünk! Mondjuk az az óvoda vezető is megéri a pénzét aki egy ilyen nőre rá meri bízni a gyerekeket. Nyílván szintén óvónő anyuci közbenjárására került óvodások közelébe- már ha igaz amit írt, hogy két hónap és diplomázik. (de tudjuk, hogy ez  nem igaz, hisz érettségi nélkül tovább se tanulhatna- ha csak nem volt valami susmus) Nyilván eddig Soros György fizette, de most az elbukott választások után éhkoppon maradt. Hiába a rossz munkáért nem jár lóvé! Tanult volna és vállalt volna normálisabb munkát- most lenne kávéfőzője és szívhatná ezer szálra a cigit vedelhetné literszámra a bort. 
Példát vehetne Orbán Ráhelről! Ő se kapott száz ezernél többet még is össze tudott három év alatt spórolni annyit, hogy egy jó hírű svájci iskolában tanulhasson. A szorgalmas és áldozatos munka mindig meghozza gyümölcsét. Mészáros Luca ezzel szemben sír, panaszkodik és rágalmaz. Mire fel??? Persze ha neki itt nem jó nyugodtan távozhat- ugyan ki tartja vissza? Kinek fog hiányozni?
Ha neki nyugaton jobb ahol éces nigériai hordák garázdálkodnak, had menjen. Lehet odakinn Soros többet fog fizetni a semmittevésért mint amennyit ide haza megkereshet szorgos munkával, de az is biztos, hogy naponta legalább tíz afrikai muzulmán fog rajta keresztül menni. 

Csak úgy a miheztartás végett, remélem tudja kedves Luca, hogy az EU után már az Afrika Unió is Soros György kezében van. Az ő közbenjárására indult útnak legalább száz millió afrikai akiket szándékosan megfertőztek különböző nemi betegségekkel. Ebben a játszmában oroszlán szerepet játszik Nigéria kormánya is mint Afrika legnépesebb és egyik legbefolyásosabb országa is. Annyi az ásványkincsük mint a szemét! Még is a lakosság kilencven százaléka nyomorok és hív pozitív. Nigéria sokat nyerne azon ha ettől a néptömegtől megszabadul, ahogyan Soros György is ha ez a sok nyomorult Európába özönlik. 
A MAGYARORSZÁGI KOBAYASHI DOJOK EGYESÜLETE szervezésében most júniusban harcművészeti találkozó lesz Székesfehérvárott! 
A Nigériai nagykövetség már most több száz afrikait regisztrált be az eseményre akiktől az aikidó olyan távol van mint Makó Jeruzsálemtől. Ezek a résztvevők a rendezvény után nyilván tovább fognak utazni nyugatra- hála a nyitott határoknak és nem fognak többé haza térni. 

Kedves Mészáros Luca jó utat és sok éces nigériait- reméljük megéri majd neked!

Egres Béla

Magyar Kriptonil Szövetség
Kósza Krónikák Természetjáró Kör
Jövő Generációja Egyesület