Provokátor Figyelő!

Kaltenekker Anikó és Csongrádi Eszter

/ #118 Fidelitas-Dunakanyar

2018-03-19 13:03

Mély megdöbbenéssel állunk az újabb Soros hálózat féle lejárató kampány mellett!
A lejújabb provokátor nem más Mint Szávay (Pumpás) István! Ő az a Szávay Pista aki péniszpumpával a farkán anno a gólyákat riogatta mint BTK HÖK elnök a gólyatáborban.
Céltáblája ezúttal egy ártatlan egyetemista lány akinek csak annyi a "bűne" hogy kiáll a mellett amiben hisz és részt vesz közössége és politikai képviselete kampányában! Hogy miért pont egy mezei Fidelitas tagot pécézett ki nem tudni. Gálfi Lautának se pozíciója se tisztsége nincs a Fidelitason belül. Ő egy hétköznapi aktivistánk akinek fontos az ország sorsa és jövője. Nyilván Szávay István perverziójának az áldozata lehet aki visszautasította közeledését, és ez most egy bosszú hadjárat  amihez az is jól jött, hogy Gálfi Laura a Fidelitas aktivistája. Hivatalos forrásból tudjuk, hogy Szávay a mai napig vissza jár az egyetmre ahonnan mint bukott HÖK vezető távozott és nem adott alább régi szokásaiból. 

Ime a Fidelitas közleménye:

Budapest, 2018. március 18., vasárnap (OS) - Döbbenten állunk a csicskapárt minapi gátlástalan akciója előtt. Nem tudjuk, hogy a Simicska Lajos által felkínált pénz vagy 1-2 pohár frissítő elfogyasztása sarkallta a szebb napokat is megélt Szávay Istvánt arra, hogy nemtelen támadások céltáblájává tegyen egy fiatal lányt, azzal, hogy hazugságokat posztol róla.

Kicsinyes és aljas politikai lejáratásnak tartjuk, amit Szávay elkövetett, még annak fényében is, hogy a még napjainkban is a Jobbikban politizáló emberekkel szemben már nincsenek morális elvárásaink.

Laura a Fidelitas tagja, aki mellett kiállunk és nem fogjuk hagyni, hogy a hatalomvágytól szájkosarukat vesztett jobbikosok ilyen méltatlan támadás célkeresztjébe állítsanak és lejárassanak egy ártatlan egyetemista lányt. Laura nevével és fényképével visszaélve, hamis információkat közölt Szávay István, akit azonnali bocsánatkérésre szólítunk föl! A Fidelitas jogi lépéseket kezdeményez az ügy tisztázása érdekében.

Fidelitas


A jogi lépés megtételében természetesen a Fidelitas Duna-Kanyar szervezete is támogatja a Fidelitast amihez csatlakozik a Pécsi Jövő Generációja Egyesület is!

Egyúttal bejelentjük hogy folytatjuk a nyomozást az alábbi petícón megjelent személyek kiléte után:

ÁLLÍTSUK MEG SOROS GYÖRGYÖT és háttér embereit!


Számunkra nyilvánvaló, hogy az egyik Soros fantom maga Szávay István és ez bizonyítja, hogy a Jobbik a Soros hálózat része


Kaltenekker Anikó és Csongrádi Eszter 

Fidelitas - Duna Kanyar 2022. Tahitótfalu,  Visegrádi út 23.