Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #5961 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány jó oldala

2011-12-07 20:05

#5959: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány jó oldala 

 Mint írtam, nyugdíjbamenetelem után költöztem  a 600 fős faluba. Ne a sorok között, a sorokat olvassad. Ne nézd le a 600 fős falut, mert az emberek itt is gondolkoznak, itt is beszélgetnek. Látod, van internet, kábeltv. vezetékes gáz, víz, villany, minden, ami a fővárosban is. Csak itt még mosolyognak az emberek, ha a kerben dolgozom és elmegy valaki a járdán, beszól, hogy megyek a boltba, hozzak-e valamit. Ez hiányzik a pesti létből, meg a mosolygás. Te sem csalnál mosolyt az arvomra a mentalitásoddal.Te még annyi idős sem lehetsz, ahány év munkaviszonyom volt, mikor nyugdíjba mentem. 500 fős külkervállalatban voltam üzketkötő, de ez a múlt. Látod, kifogásolod minden mondatomat, ami nem szád ízére való, de amolyan agresszív FIDESZES módra egyből támadsz is. Látod, nekem ez nagyon idegen, nem veszi be a gyomrom.

Én leírom a Gyurcsányról, hogy végigmegy az utcán kíséret nélkül, te egyből azt vizionálod, hogy leköpködik. Hát, ahol én láttam, nem köpködték, kezet ráztak vele, nem taggyúlés volt, nem is fórum, egy egyszerű tárlatmegnyitó Balatonbogláron, ahol ő is egy személy volt a kb. 200-ból és ugyanúgy nézte a festményeket, mint az összes többi ember. Nem akarta megköpködni senki. Beszállt a végén a kocsijába és elhajtott.  Szoci-nyugger klubokba nem járok, mert a környékünkön nincsenek.

Politikai kalandor az én olvasatomban pedig az az ember, aki nem törődve a következményekkel, amik már 1990-ben borítékolhatók voltak, mikor a Parlamentben beordított a papok láttán, hogy térdre, imára, majd hatalmas érzékkel kettéválasztotta az országot, szóval az én szememben politikai kalandor Orbán Viktor.

Én itt be is fejezem, mert az utolsó leveledben kezdted elveszíteni a fejed és ok nélkül elkezdtél vagdalkozni, abban nem vagyok partner.

Még annyi a 600 fős falumban élve tájékozatlanságomról: rendszeresen vannak vendégeim Budapestről, a régi barátok, iskolatársak és végül, de nem utolsósorban a Pesten maradt családom, akik kicsit irigyelnek a döntésemért, de itt munkahely nem lévén, no, meg az unokák iskolái miatt ide jönni csak szabadságra, hét végére, vagy iskolai szünetben tudnak. Szóval van lehetőségem tájékozódni, talán jobban, mint neked.