Provokátor Figyelő!

Lovászi Fruzsina

/ #106 Alaptalan csúsztatás!!!

2017-12-08 11:46

A mi Soros Gyurink megszólalt a 444.hu oldalán:

"Soros szerint a plakátkampány olyan elemeket használ, amelyeket a harmincas évek náci propagandája, és azt szeretné elhitetni, hogy ő a magyar nép ellensége. “Semmi sem áll távolabb ettől a hamis állítástól. Az állítások egy részét szándékosan félrevezető módon, szövegkörnyezetét meghamisítva közölték vagy olyan kijelentéseket tulajdonítottak nekem, amelyeket sosem tettem, amelyek sehol nem lelhetőek föl” - írja Soros. Szerinte a nemzeti konzultáció egy propagandakampány, amelyet az adófizetők pénzéből, a kormányhoz közel álló reklámcégeket gazdagítva finanszíroz “egy olyan kormány, amely nem a köz javát, csak saját hatalmi és anyagi érdekeit tartja szem előtt”. A célja pedig, hogy elterelje a magyarok figyelmét például az oktatás és az egészségügy kudarcos állapotáról."

Továbbá állítja:

  • az elmúlt évtizedek során több mint 400 millió dollárral támogatta Magyarországot.
  • a rendszerváltáskor ingyentejet adott az iskolás gyerekeknek,
  • ultrahang és röntgenberendezésekhez a kórházaknak
  • több mint 3200 magyar kapott ebben az időben tudományos ösztöndíjakat az alapítványától,
  • az általa alapított CEU pedig a világ 100 legjobb társadalomtudományi egyeteme között van.

-Több mint 400 milliót adott hazaáruló puccsista szervezeteknek, hogy hazánkból egy afrikai iszlám kalifátust csináljanak - élén meleg kollaboránsokkal!

-Nem ő adta az ingyen tejet, hanem az akkori fiatal demokraták (FIDESZ) abból a pénzből amit Soros azért adott nekik, hogy itt a kezére játszák a hatalmat! Soros nagy ívben sz@rt az iskolás gyerekekre- számára ők csak potenciális jobbágyok lettek volna!
- Pont a rendszerváltás utáni időszakban indult el az egészségügy leépülése ami 1998-ban megtorpant, de 2002-után tovább folytatódott és ez a leépülés csak 2010-ben a kormányváltáskor állt meg végleg. Soros semmit nem adott a magyar egészségügynek, ha adott is az max néhány tű, hogy a kábszeresek tudják magukat mindig szúrni!
-Való igaz, hogy pár ezer diákot kivitt külföldre tanulni, de csak azért, hogy kiépítse idehaza saját csinovnyik hálózatát. Orbán Viktor se véletlen hagyta ott az ösztöndíj programot. Inkább haza jött és Ő maga kezdett el hazájáért dolgozni aminek ma látható eredményei vannak. Nem úgy Soros állítólagos tevékenységének!
-A CEU valóban benne van a 100-as listában! Azon egyetemek körében, melyek diplomagyárként és csinovnyik képzőként vannak nemzetközileg is számon tartva. A nyilt társadalom keretében erre az egyetemre nagy számban járnak szellemileg visszamaradott befolyásolható emberek akiket Soros a kapcsolatain keresztül épít be a világ legtöbb országának a kormányába, majd a hatalom átvétele után bábúként használva uralkodik az adott ország felett!

Ez a kő kemény valóság amin Sorors fantáziája és hazugságai sem tudnak változtatni! Csak a fogyatékos iszákos-drogos emberek hisznek ennek az embernek akik nem tájékozódnak és az iskolát is inkább kerülték mint látogatták. Aki még is tanultnak vallja magát és hisz ennek a majomnak az nyilván a piacon vette a bizonyítványait.

Mi felnyitjuk a szemeket és felvesszük a harcot!

Lovászi Fruzsina
Fidelitas-Provokátor Figyelő