Provokátor Figyelő!

Egres Béla JGE

/ #102 Follinus Anna egy szélhámos!

2017-12-06 06:46

Egres Béla a JGE elnöke vagyok (most magánemberkét írom soraimat) és ahogyan leírtam a Díványnak és a Stádium kiadónak. Ahogyan leírtam a facebookon úgy leírom nektek is!
A hozzáaszólásaimat törölhetitek, a facebook profilomat tilthatjátok de az igazságot nem hallgattathatjátok el!

Itt Pécsett sok fiatal tehetséget ismertem és ismerek. Gyakran járok olyan rendezvényekre ahol a Stádium kiadó patronáltjai lépnek fel. Se most a botrány kirobbanása után se korábban soha senkitől nem hallottam, hogy bármi probléma lett volna a kiadót vezető házaspárral! Mindenki korrekt és tisztességes segítőkész emberként írta le őket! 
Az ő életük a kiadó, ahol nem a pénz, inkább a művészi utánpótlás kinevelése a cél, mellyel  hazánk kultúráját és a fiatalok műveltségét szeretnék gyarapítani!
Ugyanakkor Follinus Anna is jól ismert itt Pécsett, de nem a verseiről, hanem az egyetemi bulikról, amik itt már egy ideje a züllésről szólnak. Több fiatal lány is beszámolt nekem arról, hogy Anna üldözte őket a szerelmével és nem riadt vissza a tettlegességtől sem. Azzal semmi baj nincs, ha valaki a saját nemét szereti. Az, viszont, hogy valaki harmincas nő létére úgy néz ki mint egy tizenéves emós srác és ezzel a külsővel és stílussal akar -amúgy heteró  lányokat- felszedni az maga a bűn és a fertő! Ez a lány (már ha lehet annak nevezni) nem átallott normális- egészséges- kapcsolatokba is belerondítani! 
Az egész mostani akciója nem szól másról mint a 15  perc  hírnévről, mivel az elmúlt években nem jelent meg a tollából olyan írás  amely közönség sikert aratott volna. Így most az elmaradt, sikert, elismerést és pénzt próbálja ezzel a kis műbalhéval pótolni. A sikertelenség nem a Stádium kiadó hibája!  Olyan embereket, olyan közösséget próbál most bemocskolni akik felkarolták és támogatták. Ennek a rágalomhadjáratnak csak az lesz az eredménye, hogy mások is ehhez az eszközhöz fognak nyúlni és nagyon sok ismert embert fognak ártatlanul meghurcolni. 
Mellékesen jegyezném meg, hogy Follinus Annához hasonló fiatal művészek próbálják a puncs.hu-t tönkretenni, csak mert nekik nem tetszik. Megjegyezném, hogy ez az oldal napi szinten annyi adót termel mint a teljes hazai művész világ egész évben. Sok művész ebből és az ehhez hasonló pénzekből kapják az állami támogatást, csak, hogy művészetük és ismertségük a felszínen tudjon maradni. 

Ezek után az eddigi szexuális zaklatásos eseteknek sem tudok hitelt adni! Mindegyik ilyen ügy közös jellemzője, hogy nevenincs művészek szólaltak meg - méghozzá több évtizeddel az eset után!

Ennek az ingyen cirkusznak ideje véget vetni. Nem tűrhető tovább, hogy nevenincs emberkék mindenféle bizonyíték nélkül ártatlan embereket csak úgy meghúrcoljanak a tizenöt perc hírnévért!