Tiltakozás az egész napos iskola ellen

Demokrata

/ #203 Tisztelt Törvényhozók!

2011-11-24 16:49

Tisztelt Törvényhozók!
Az Oktatási Törvény módosítása arra Mézga Aladár részre hasonlít, amikor az utcán futkosó bolond javítja meg a nyaralni induló Mézga család autóját. Hát, ezután a javítás után, jöhet az "amerikai" ük-nagybácsi adománya, hogy menjenek a dolgok.

Ha nagyívben nem érdekli Önöket az "alattvalók", izé választópolgárok véleménye, akkor jó irányba mennek. Ezt már többször is éreztették, de akkor miért nem ütik királlyá, akik ezt akarják? (Csak jó nagyot üssenek..., hogy észhez térjen)

Ha át akarják szervezni a közoktatást, akkor nincs nagyobb önkény és arrogancia, ha mindezt ezzel a "betyárosan" intézett tövénymódosításban akarják.

Néhány javaslat azoktól, akik nevelik a gyermekeiket, persze meguk, nem gyerekvigyázó, nem házvezető: rendezzenek konferenciákat, neves belföldi (nem csak jobboldalon vannak nevesek) és külföldi előadókkal, hívják meg az iskolaigazgatókat régiónként és vitassák meg velük, kérdezzenek meg nálunk gazdaságilag, politikailag fejlettebb (ilyet Önök lehet, hogy nehezen találnak ezért írok párat: Svédország, Kanada, USA...) és hozzánk közelebb levő esetleg Visegrádi országokat...

Szumma szummárum: ha a kórházi napidíjat népszavazásra vitték, akkor ezt a kérdést tízszer kellene megszavaztatniuk Velünk.

Végül: a szabad választás pártján állok.

Üdvözlettel