Bucsui út forgalomkorlátozása

Z.

/ #26 Re:

2016-09-11 07:41

Kedves petíciót indító Hölgy!Mint már mondtam nem a sebesség korlátozással van a baj,bár ez a 40 km/h vicces!Ha haladok az úton ekkora sebességgel és mögöttem jön egy verseny biciklis szintén kb.ilyen sebességgel és ha nekem véletlenül fékeznem kell akkor a bringás hátulról belém csúszik...a hibás nem én leszek,a bringás meg majd fizetheti az autóban keletkező káromat illetve ne adj Isten még sérülése is lesz!60 km/h sebességgel nyugodtan és baleset veszély nélkül lehetne ezen az úton haladni!

A másik az,hogy nem vagyok a sportolás ellen,sőt,mindenki bringázzon,fusson,sétáljon,csak szabályosan!Ön folyamatosan az autósokat szidja,miközben arról nem szól a fáma,hogy vannak (nem is kevesen)akik azt hiszik,hogy egymás mellett biciklizve vagy futva övék az út(és még mindig közútról van szó)!Ezekkel a sportolókkal van a legtöbb gond!A múlt héten 3 nő biciklizett egymás mellett,én lelassítottam,majd egy ideig követtem őket,mivel nem húzodtak le,megelégeltem és rájuk dudáltam,erre Nő létére bemutatott az egyik és még el is küldött melegebb éghajlatra!Akkor velük mit kellett volna tennem?Lelassítottam,nem húztam rájuk a kormányt stb.

Június hónapban 3-szor kellett mentőt hívni a bucsui körforgalomba,mivel 3 biciklis nem tartotta be a domb alján felfestett 30-as jelzést és levágta a körforgalmat,de mivel nagy sebességgel jöttek ezért a hídnál kicsúsztak és elestek,sőt az egyik annyira megsérült,hogy nyílt váll törése lett!Ha az autósokkal baj van akkor a bringásokkal is.

Legyen fokozott rendőri felügyelet,de akkor mindenkit ellenőrizzenek,sportolót autóst egyaránt!Ha valakinek hiányos a bringa felszereltsége illetve nincsen nála láthatósági mellény ami szürkületkor használni kell akkor bírságolják meg őket. Ha jól tudom akkor gyermekeknek a sisak is kötelező,ezt is felügyeljék!

Látom,hogy 200 aláírást gyűjtött,de ha Bucsu és Bozsok lakosai/autósai összefognak akkor sokkal több fog összegyűlni.Autósok mindig többen vannak!

További tisztelettel:Z.