Tiltakozás az egész napos iskola ellen


Vendég

/ #164

2011-11-15 00:07

A LEGELEMIBB SZABADSÁGJOGOK MEGSÉRTÉSÉNEK TARTOM, HOGY HA NEM A SZÜLŐ DÖNTHETI EL HOGY NEVELI A GYERMEKÉT AZ OKTATÁSRA FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGES IDŐN KÍVÜL!!!
KÖTELEZŐKÉNT ÚGY HÜLYESÉG, AHOGY VAN,ez a voluntarizmus nagyon ismerős a Rákosi-korai Kádár korszakból, (1947-es évjáratú vagyok).
Csak ott tévednek mai Pártunk és Kormányunk fura urai, hogy azóta eltelt 70 év, a puha (legvidámabb barakk )Kádár korszak, 20 év liberális rendszerváltás korszak, és nem lehet Rákosi - Maoista korbácsot Európa közepén büntetlenül hosszú távon elővenni....
Mert azóta felnőtt több nemzedék - kiműveltebb, és önérzetesebb sokkaál kultúráltabb, mint az 45 utáni proletár és szegényparaszti tömegek.
A mai, önérzetesebb "kötelezőre" allergiás magyar gyomor nem veszi be. a jelenlegi kurzus restaurációs próbálkozlásait .
Lásd Rákosi - 56 , és lásd fülke-lüke forradalom utáni 2011. okt 23-án nem tetszikkel demonstráló több tizezer ember.
Sophia

- VÁLASZTHATÓ LEHETŐSÉGKÉNT MÉG AKÁR ÜDVÖS IS LEHETNE (HA A PEDAGÓGUSI FELTÉTELEK ADOTTAK -ha!HA ha !hi-hi HI)- MIVEL
a csökkenteni kívánt közalkalmazotti szféra rabszolgái du 5-6-vagy még később végeznek, ha mernek akkor hazamenni a fejük felett lógó elbocsájtási veszély miatt. Ugyanez vonatkozik minden szellemi munkásra a "versenyszféra" és a alkalmazottainál is. Nekik viszont, a 16-órás iskolai végzés egy pofon a szarnak - ha ötig dolgozik, vagy tovább, hogy ér oda 4-re??? - esetleg a város másik végéből.

Érdekes, 15:32 -kor aláírtam,a visszaigazolást is, megjegyzést is írtam, semmi nem jött vissza!

Lehet, hogy az egész egy humbukk, ahol leereszti a jónép a gőzt, oszt úgyis az történik, a 2/3 illúziójában dagonyázó, egyenlőre magát többségnek hívő pünkösdi királyok akarnak
Sophia
D