Tiltakozás az egész napos iskola ellen

Egy szülő aki szereti a gyermekét maga mellett tudni

/ #129 Re: a másik oldal.....

2011-11-07 01:37

#13: iii - a másik oldal.....

Egy jól működő családnál jobbat nem adhatunk a gyermekünknek. Én ragaszkodom hozzá, hogy a gyerek igenis csak annyit maradjon az iskolában, amennyit a tanórák megkövetelnek. Ezeket az órákat nem kell időben felosztani, nekünk sem volt, eddig is választható volt más megoldás ha valaki nem tudott du. foglalkozni a gyermekével. (napközi)

Nem beszélve arról, hogy mi lesz azokkal a gyerkőcökkel pl. akik sportolnak?? Ezentúl nem járhat a gyerek sportolni, mert a rózsika így döntött? (csupa kisbetűvel)

Gondoljunk bele, hogy minket is mennyire le tud fárasztani 8 óra munka, most tényleg ezt akarják a gyerekekkel is csinálni?! Ráadásul, ha 16 óráig suliban vannak, akkor mire hazajönnek, megkajcsiznak legalább 17 óra van. Egésznapos iskola után álljak még le vele tanulni 1-3 órát, mert a suliban akkor sem fognak tudni mindenkinek mindent megtanítani, ha megszakadnak a pedagógusok.

Nekem az sem tetszik, hogy miért köteleznek engem arra, hogy a gyereknek befizessem az ebédet?? Rengeteg sok pénzt elkérnek és valljuk be (tisztelet a kivételnek) minősíthetetlenül rossz ételeket tesznek a "fejlődő szervezetek" elé. Én itthon mindig meleg étellel várom haza a lányom. Nem szeretném, ha műkajákra lenne kényszerítve horribilis áron. Jó lenne, ha a kedves min. asszonyság nem kotlászna a zsebünkben. (hamár a kormánya igyekszik mindent kifacsarni belőlünk)

Engem nagyon felháborít ez az egész folyamat, nagyon rossz irányba akarják terelni az Istenadta népet!  Remélem, hogy sikerül leállítani ezt az egész ügyet.