Vizsgálják felül Dr. Balla Lajos bírói kvalifikáltságát!

Danimama

/ #78

2016-06-16 10:23

Az én unokámat a bántalmazónak ítélete a másodfokú bíróság. A bántalmazás nem csak fizikai, hanem szexuális . Az unokám 4,5 éves volt amikor elöszőr elmondta, hogy mit tesz vele az apa a láthatásokon. Mivel az apa megtámadta az elsőfokú ítéletet így a másodfok ezt az anya részéről egy taktikának vélte és semmit nem vett figyelembe még azt sem amikor a gyerek az orvosnak mondta el, hogy az apja meztelenül fekszik mellette és az unokámat meg simogatja közbe. A másodfokon lévő 3 bíró egyetlen egy beadványát nem fogadta el az anya részéről. A rendőrség 9 hónapig nyomozott, 8 hónap után hallgatta meg a gyereket szakértő amit kijelölt a rendőrség. A másodfokon lévő szakértő pedig az apa által elvitt horvátországi nyaralásról ami akkor készült amikor a gyerek 2 éves volt, arról kérdezte. Mivel a gyerek nem találkozott a feljelentés miatt az apával így nem is volt módja bántalamazni. A gyerek megnyugodott. De a szakértő megkérdezte, hogy bántotta-e az apa őt? A gyerek válasza az volt, hogy nem, de régen bántotta. Tudni kell, hogy a bírók nagy hibákat követnek el, sokkal könnyebb az áldozatókat meghazudtólniuk, mint, hogy kiderüljön az, hogy egy féreg bátanlamzó főleg úgy, hogy az édesapja a gyereknek. 

Bántalmazott hibáztatás bevett szokás a legtöbb bíróságon, de még azokon a helyeken is ahol azt kellene felderíteni, hogy nem a bántalmazott vétet ő csak segítséget kér, hogy megbűntessék azokat a férgeket akik elkövetnek akár egy kisgyereken szexuális, fizikai, verbális vagy bármilyen bántalmazást. 

 

Nem olyan régen mondta egy neves igazságügyi szakértő, hogy 100 feljelentésből 4 amit bűncselekménnyel zárnak le és kerül a bíróságra. A többit lezárják bűncselekmény hiányában. A mi nap voltam a gyámhivtalban ahol azt kérdezték tőlem, hogy

 

- Láttam-e azt, hogy az apa mit csinál a gyerekkel ?

Hogy láthatom azt, amit a 4 fal között tesz az unokámmal. Én nyomait látom a bántalmazásnak és azt amit elmond a gyerek. Nem csak nekünk hanem annak az orvosnak aki felveszi a látleletet. 

 

Ebben az országban addig amíg ilyen bírók vannak soha nem lesz igazság. De tudjuk, hogy a törvények és az igazság nagyon ritkán találkoznak...