Vizsgálják felül Dr. Balla Lajos bírói kvalifikáltságát!

Béla

/ #52 Te mocsok aberrált senkiházi!

2016-06-16 09:33

#42: Stop feminácik! - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Neked nem ég le a bőr arról a mocskos férfisoviniszta pofádról?! 

Akkor is femináciznál, ha esetleg a srácok egy másik fiút erőszakolnak meg, aki berúg, vagy éppen elbírnak vele?! Mert ilyenre is van nem egy példa!

Tehát akkor joga van bármelyik perverz faszkalapnak megerőszakolni bármilyen gyereket, legyen az lány, vagy fiú, csak mert azzal megteremti a lehetőséget, hogy elbírjanak vele, mert berúg, esetleg rosszul lesz, netán egyszerűen gyengébb.

Szerintem te ne beszéljél semmilyen alapvető jogokról, ha szerinted normális az, hogy valaki megerőszakol egy kiszolgáltatott, vagy gyengébb személyt! Aki fittyet hány az emberi méltósághoz való jogokra, -  amihez sokkalta inkább hozzátartozik egy kislány joga ahhoz, hogy ne erőszakolják meg gazdak kölykök, akik azt hiszik, bármit megtehetnek büntetlenül - az ne csodálkozzon, ha a tényleg jó érzésű emberek ezt számon kérik rajta.

A "tisztelt" bíróság elég valószínű, hogy nem ilyen ítéletet  hoz, ha a vádlottak nem befolyásos és gazdag családok elkényeztetett perverz kölkei és nem honorálják a "munkáját". Nem csak a szakmai, emberi alkalmatlanság miatt kell felelnie, hanem ezért is!

Nem csak az érintettek sérelmezik az ítéletet, hanem minden embernek nevezhető lény (most nem rólad és a magad fajta senkháziról beszélünk!) fel van háborodva mélységesen és még arra sem méltatja ezt a bíróságot, hogy leköpje.

Ami pedig a te elferdült személyiségedet illeti, csak azok a senkiházi férgek állnak ki az ilyen bírók és pondró elkövetők mellett, akik szintén beteges szexuális fantáziával rendelkeznek, csak éppen gyávák hozzá, hogy beteljesítsék!