Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

gépkönyv

/ #1100 gépköny folyt köv

2016-01-29 09:50

Kedvesem látom nagy a szerelem ! Lecumizhatsz te is !!!  Nem tudtam , hogy az adócsalás és mások  anyagi megkárosítása munkának számít , de úgy döntöttem nem vitatkozom veled sem kollégáimmal , mert , hogy én sajnos tényleg úgy látom ez ma a színvonal , huzuk meg fülünk farkunk és akkor ha nem dumálunk nem lesz baj . Vicces !

 Mi a faszt tudtok ti tenni onnan fentről velünk senkik vagytok az utolsó akit főnökszámba vettem még 1998-ban volt , maszek világ fénykorában ! Ő nem lopott nem csalt de nem is gazdagodott olyan gyorsan meg, mind a mi kedves főnökeink az elsikkasztott ellopott milliókon. Nem keresett hússzor annyit elég volt , hogy kétszerese meg van neki és minden évben meg köszönte a munkám , kiált mellettem ha kellett és szeretem bejárni melózni.

 A Land-Cruiserben feszítve könnyű pofázni , de vajon mit csinálna az Attila vagy te is ha a mi pénzünkből kellene mindent fizetnie Mit tenne ?  Úgy látszik az Attila nem látta a Wall Street Farkasát , mert akkor tudná , hogy ha  melós elégedet és szeret dolgozni jönni akkor ő hátratett kézzel henyélhet a csúcson .   Vagy látta és arra számít ő is megússza ha feldob másokat! Itt nincsn luxus börtön férgeknek !

A kollegák meg igen szidom őket , mert álomvilágban élnek , azt mondják na majd idén jobb lesz  mikor idén????? 2035-ben talán??? majd amikor még tényleg a faszunkat se lesz már kedvünk kiverni !   A te katonai vagy rendőri vagy állom világképed remélem sokáig fent marad , mert így talán  itt rohadsz meg még ez a cég lélegzik !