Ingatlanosok vs. Ingatlan.com - Petíció az ingatlan.com árstratégiája ellen!


Vendég

/ #63

2016-01-25 15:01

Pont arról van itt is szó, hogy változtatni kell.

Nem a portál kinézetével van a baj, hanem azzal, hogy a célok eltérő volta mindig generálni fogja a problémákat. Úgy látom az előttem szóló bokrosb sem érti ezt. Meg mi az, hogy tiltakozni fölösleges? Ha büdös húst kapsz a pénzedért, nem reklamálsz, mert fölösleges?

Meg az etikátlansággal van a baj, nevezetesen hogy miért azokat az embereket kell a sárba taposni folyamatosan és minden eszközzel, akiknek a pénzéből élnek? Egy seggel megülni két lovat, mint tudjuk nem nagyon lehet. Határozza meg a com, hogy számára ki a célcsoport, és annak megfelelően alakítsa ki a marketing politikáját. De a közvetítők pénzéből éltek eddig is, meg úgy néz ki most is. Két tehenet fejni egyszerre, egy kézzel biztosan nem fog jó eredményt hozni.

Régebben a közvetítőket pocskondiázó cikkeket tettek közzé, meg engedték a pocskondiázó hozzászólásokat, most meg az ingyenes magánhirdetések, persze mindez folyamatosan emelkedő tarifák mellett, azért egy jó érzésű embernél csak kiveri a biztosítékot. Mégis kinek mondjuk mindezt, a sarki fűszeresnek?

Ha fejni akarsz egy tehenet, ugye azt nem rugdosni szoktad? Érthető az analógia?