Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Dénes Mária

/ #151 Re: Re: Re: Re:

2016-01-19 11:18

#143: - Re: Re: Re:  

 Nézze aki a nő, a teremtés fontosságát és alaprendeltetését nem értette meg és nem fogadta be a lelkébe az ezeregy ilyen és ehhez hasonló, vagy még kacifántosabb, személytelenebb érveket fog találni arra, hogy miért nem jó, miért nem áldásos, anyává válnia.

Az ilyen nő (férfi is) nem hisz benne, hogy élete legfontosabb feladatát végzi a gyerekvállalással úgy Isten előtt, mind az emberek előtt. Szerintem nem tud igazán boldog lenni sem gyerekekkel, sem gyerekek nélkül. Kérem , hogy ezt jegyezze meg s próbáljon meg irányt váltani, s így is elgondolkozni, a rendeltetés pozitív irányába. Remélem sikerül, de egy, két próbát mindenképpen megér. :)  Végülis ez a petició erről szól és erre kívánja felhívni a figyelmet.

A mi köreinkben a "terhességek" (várandóságok) többsége komplikációk nélkül zajlik! Remélem ezt nem írja a szerencse és a véletlen róvására.

Bagdy Emőke is erre készíti fel a nőket, hogy lehet ezt (az anyaságot, a családi életet, párkapcsolatot ) jól megélni és az ehhez kapcsolódó feladatokat minél értelmesebben, hatékonyabban, megelégedést hozó módon végezni az életben, nem pedig arra, hogy lehet vele szembe védekezni, hárítani, kifogásokat keresni, haragudni, neheztelni, vagdalkozni, félni, aggódni, megkeseredni stb.. Ezért is támogatjuk!