Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!


Vendég

/ #1039

2016-01-10 09:16

Kíváncsi vagyok ! Mikor nem lesz majd a főnököd akinek a seggét kell nyalni akkor , mekkora szád lesz Pincsi . A bőriben nem vetítenek amerikai focit kedvesem !  Ha olyan jó ez a cég miért sír mindenki ezt áruld el . Miért van az , hogy pár jó nyugdíjon tengődő kollegán kívül mindenki sír, mint állat.  

Na ez miért is van , nem csak azért , mert benne van a vérükben , hanem azért kedves Pincsi , mert szarul vannak fizetve és most itt ne az effektív munkát nézd hanem azt , hogy elmegy az életük és észre sem veszik , hogy megöregedtek, nem kellenek már sehova és ott ragadnak egy portán.

 Ahol 240-264 órában pont annyit keresnek , hogy mire kifizetnek mindent jó esetben van még valaki aki keres a családban , nos a hónap végén talán marad annyi , hogy megtankolják a kocsit . Ha pedig nem lesz változás, nos akkor nem csak itt, hanem minden szakmában !  

Akkor nem lesz majd aki ott ül Pincsikém  a kis főnöködnek 100.000 Forintért legfeljebb egy két hónapot és lehet olyan aki előtte már rabolt fosztogatott de soha nem kapták el így van vagyonőrije .  

Gondolva arra kiket vettek mostanság vissza a céghez és e felet még maga a nagy G. Sándor is szemet hunyt!  Köszi Pincsike és gondolkozz el ezen , mert ha nem lesz akinek nyalj akkor neked is keresned kell másik melót   !

 Pistinek meg annyit, mindent jól csinált és köszönet a sok infóért !