Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #4910 Re:

2015-12-03 05:39

#4900: -  

 "ne most kelljen ezt állami pénzből, egyben kifizetni, hanem fizessék ki a bankok, a jövőbeni adók, adóbevételek terhére."

Ezt meg lehetett volna úgy is oldani, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is meg maradjon.

Ugyanis, ha államkötvényekben történt volna a kárrendezés! Igen biztosan kivették volna páran, de BIZALOM IS MEG MARADT VOLNA. s MÉG HASZNÁLHATNÁ IS AZ ÁLLAM A PÉNZÜNKET!

A másik, pedig ha demonstrációkhoz csatlakoztak volna (kis táblákkal, ill. kiscsoportokban), akkor küzdhettek volna mint mi kéz a kézben, de egyszerűbb megtorpedózni (persze gyanítom, hogy ez is benne volt a törvény készítesekor, nem véletlen az beadvány időpontja).

Igy aztán nem értek egyet, mert ha megfúrják a törvényt abból nem lesz felelősségre vonás, főleg ha otthon várják, hogy valaki felelősségre vonják akik ezt hagyják, elősegítik. Lásd az internet adó miatt mennyien kivonultak, a jelenünk, a jövőnk miatt meg KÉPTELENEK CSELEKEDNI 1-SEK. Így aztán tovább folyhat ez a folyamat....BÁRMELYIK PÉNZINTÉZET ELŐFORDULHAT ILYEN HELYZET.....

ÖSSZEFOGÁS HELYETT SZÉTHÚZÁS....(irígykedés helyett ....Miért is? Hiszen várható volt, hogy nem fognak fizetni....)

.GRATULÁLOK NYÍLIK AZ A BIZONYOS OLLÓ (SZEGÉNYEK ÉS GAZDAGOK KÖZÖTT, KIZSÁKMÁNYOLÓK ÉSÉ KIZSÁKMÁNYOLTAK KÖZÖTT - ez már most is így van, aki netto 100e alatt dolgoznak ugyanannyit vagy még többet rosszabb környezetben).