Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!


Vendég

/ #989

2015-11-16 21:49

A baj az basszátok meg , hogy minden cég nem csak vagyonőrcégek  el mehetnek  majd szépen lassan a jó kurva anyukba , mert nem fognak találni csak nyugdíjast vagy dolgozni nem akaró húszon éves suttyókat (tisztelet a kivételnek)vagy netán olyan még itthon maradt munkaképes embereket  aki magasról leszarják a munka minőségét és csak a hónap végén várják , hogy jöjjön az a kis kurva pénz , hogy lehessen etetni a családot , mert nagyjából arra vagy még arra sem elég a hazai kereset ! 

  Nem tudom milyen a ti cégetek valójában ,de egy biztos ha ültök a seggeteken és várjátok a sült galambot meg azt , hogy majd segíteni fog valaki akkor még kb 20 évig ott ülhetek és álmodozhatók a szebb jövőről ,több bérről meg a jó munka körülményekről , álljatok fel kezdjetek magatokkal valamit. A nyugdíjasoknak csak annyit nem most hanem anno a rendszerváltás idején kellett volna odaállni a taxisok , bányászok mellé és kilógatni pár politikus belét , lehet hogy ma nem 60.000Ft  lenne a nyugdíjatok és nem kellene 240órát robotolni a megélhetésért . 

   Akinek meg kurva sok hitele van egy tanács: adj el amit tudsz, tanulj nyelvet mert itt csak vegetálni fogsz és ha van rá lehetőséged és kellő akaratod menj és dolgoz kint vidd a családod, mert kell a hely a zsidó férgeknek ebben  a kurva országban amit majd vissza sírsz de addigra már Ausztria vagy Németország , Anglia lesz a te hazád és csak szívedben maradsz magyar . Ez a jövő nagyjából !  

  Nem kell szidni senkit, vágjátok a pofájába én már megtettem és  jó érzés  és még valami változtassatok , mert ha nem akkor meg ne sírjatok! 

   Ja Ugrókutya vagy ki vagy neked csak annyi, de kényszerítve van mindenki ha nem akar éhen halni  el kell viselje  a szart is mert az is több a semminél !