Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak

magyar vagyok

/ #1160

2015-11-02 08:12

Én itt élek 42 éve Amerikában, amerikai állampolgár vagyok. Mikor itt élő magyar képes azt  irni nekem, hogy  takarodjak vissza Magyarországra mert milyen alapon merem birálni Amerikát mikor az nekem adott egy hazát mert ő büszke amerikai és letagadja azt is, hogy ő valaha magyar volt, mert szégyeli  annak az országnak a diktátori  szellemét stb. Miért kellene megváltoztatni magam és letagadni magyarságomat amire a mai napig büszke vagyok, mint amerikai magyar kinyilvánitsam véleményemet, mert sajnos teljesen fel vagyok háborodva Amerika politikája miatt, mivel hazug, korrupt, kétszinű és szomorúan tapasztalom, hogy kinn élő magyarok között is vannak hazaárulók, mint aki nekem takarodót fújt, mivel nem értek egyet a média mocskával, és hazánk igazságtalan lejáratásával.  

Bell nagykövet asszony meg szégyelje magát , és részemről azonnali hatállyal vissza küldetném , mert ő nem a posztjának megfelelően viselkedik, hanem fizetett bérenc, s jogilag nem megengedett módon beleavatkozik egy független állam belügyeibe, de úgy látszik hiányosak az ismeretei,mert nem vagyunk Amerika gyarmata és jogtalanul ostorol és követelőzik, hogy Orbán Viktor tűnjön el mint miniszterelnök.

Amerika mindenütt mindenbe beleszól, lerombolja az országokat, megöli a vezetőjüket , s ez a nőszemély beszél demokráciáról? Ez akar szabályokat felállitani hazánkban, hogy mit tehetünk és mit nem, de elöbb vizsgálja meg mit tesz Amerika, ott lehetnek  keritések Mexicó határán fegyveres őrséggel, sőt ott lőhetnek is, s ez mer beleszólni, hogy Orbán keritést állitatott, hogy megvédje hazánkat a beözönlő ember alatti állati csürhétől, hogy kultúránkat is megsemmisitsék, akik vallási felfogásai teljes mértékben elfogadhatatlanok, mert közönséges gyilkosok, a nők senkik, nem is lehet  tökéletesen meghatározni szavakkal a primitiv barbár felfogásaikat.Orbán Viktor elismeréseket kap, mivel ő az egyetlen államférfi aki mert lépéseket tenni, és ezzel nemcsak hazánkat hanem Európát is megvédi, csak sajnos rengeteg a hazaáruló, úgy Magyarországon mint Németországban is.S addig mig ezeket nem likvidálják addig semmi remény változásra. A fejénél kezd büdösödni a hal, azt kell elöször levágni.