Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak


Vendég

/ #886

2015-10-30 23:15

Mert miközben Magyarországon masíroznak keresztbe - kasul az USA katonai alakulatai , az USA Budapesti Nagykövete hazugságáradattal próbálja a magyart a magyarral szembefordítani. Mintha nem lenne tisztában azzal ,hogy totálisan ellenkezője a valóság. Idegenként vérig sérti Magyarország Miniszterelnökét , demokratikus úton választott Kormányát és Népét !!!
Egyébként : Magyarország ezer éves keresztény államként működik , a Magyar Nép soha senkit nem támadott meg - ha nem támadták - , mindig befogadó volt a más népekkel szemben , akik teljes jogú lakói hazánknak ,mert a Magyar Népnek VAN Hazája .
Ezzel szemben az USA megalakulása : Kiirtottak kétszázhúsz millió Indián őslakósságot , a maradékot rezervátumban mutogatják , miközben behurcolta több millió Afrikai négert rabszolgának akik egyes USA államban még mindig nem egyenjogúak a hódító fehér emberrel. Még mindig hivatalosan működik a feketék fehér csuklyás üldöző szervezete a Ku Klux Klan . Országuk határait hermetikusan lezárták a világ elől , a legszigorubb hatósági ellenőrzés után lehet bejutni . Ez a kőkemény talapzaton álló USA demokrácia !!!
Ezért utasítom vissza a hazug vádakat !!!