Összefogás a Quaestor-ügy károsultjaiért - "Nem hagyjuk!"

Tomboy

/ #312 Adófizetők ne aggodalmaskodjanak miattunk!

2015-10-21 11:13

 

#4180 Adófizetők ne aggodalmaskodjanak, a kormány úgyis elkölti!

2015-10-21 12:54

 

A régebbi peticiónkban a 4174 számú hozzászólót kiosztottam, hogy indokolatlan az ellenségeskedés és a megosztottság, ami a kormány malmára hajtja csak a vizet feleslegesen!

#4174: - Re:  

     A névtelen, lásd a fenti 4174 olvasásakor nagyon felháborodtam. Nem kívánjuk, hogy átéld azt, amit mi itt sokan károsultak. Nyugodjál meg, Nem a Te pénzedből, vagyis az adófizetők pénzéből lesz a károsultak kifizetése. A bankok és a pénzintézetek fogják úgy összedobni, hogy baj esetén mindig legyen miből fizetni. Az OBA és a BEVA is olyan, mint a biztosítások többsége. A bankokat ne sajnáld, mivel olyan alacsony a jegybanki alapkamat, hogy bőven lesz nyereségük a bankbetétek után. A hülye média mindent elferdít és tévesen tájékoztat. Elárulok Neked a mi ügyünknél sokkal fontosabb dolgot. A kormányunk olyan mértékben szórja el a Te adóforintjaidat, hogy még halvány elképzelésed sincsen róla!

A focira 4 éve eddig legalább 300 milliárd ki lett dobva. Nincsen semmi eredmény, nincsenek nézők. Az új M1, a sport M4 Neked tetszik? Tudod mibe került? Az MNB 200 milliárdot költött el. Korábban, ha szükség volt rá, a költségvetés tolta be a hiányzó összeget a jegybankba. Most nem magyarázom el, hogy miből lett a jegybank nyeresége, de Te is fölfoghatnád, hogy a nyereséget vissza is adhatná a költségvetésnek a jegybank, ha jólmegy neki. A devizahitelesek kisegítése, ami nem sokat ér, mégis közel 750 milliárdba kerül. Soroljam még az autóhiteleseket is, hogy nekik mennyit segít a kormány? Ukrajnában a tanárok fizetését 150 000 Ft-tal egészíted ki Te is meg Mi is. Székelyföldön pedig még a lekipásztoroknak is adunk évente kb. 700 millió Ft-ot. Orbán a Budai Várba szeretne felmenni, ami Neked és Nekünk is 19 milliárd Forintunkba fog kerülni. Ideje lenne már megkoronázni őfelségét! A Csíkszeredai focira is megy bő 1 milliárd. Látod milyen kurva sok pénz van itt ebben az országban?  Csak drága barátom Kórházba sohase kerüljél be!

Ha nem tetszik a rendszer, ne minket cseszegessél, hanem jelentsed fel Orbán Viktort és a sleppjét hűtlen kezelésért!

Pihenő idődben pedig olvasgassad az új Alaptörvényünket. Fogalmad sincsen affelől, hogy miket vettek bele!