Önvédelmi célú lőfegyverviselés

Oldshooter

/ #58 Re: Re:

2015-10-17 05:23

#56: T. - Re:  

 És #57 Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat és nem különben, hogy megosztottátok a lapot! Igyekszem felkutatni minél több általatok is megnevezett orgánumot azért hogy legyen valami ebből az egészből. Én is úgy gondolom, hogy ez a jelen aláírásgyűjtés arról kell szóljon, hogy felhívja a figyelmet a kérdésre. Több ezer aláírást nem volna illendő az csak úgy "ágy alá söpörni" a politikusok részéről. És hiszem, hogy ez nem naivitás! Ha összegyűlne néhány ezer támogató, azzal már volna ötletem, hogy kihez és milyen csatornán jutna el az ügy. De azért is szánok erre időt, energiát, mert ezt a közel hatszáz aláírót és magamat sem szeretném cserbenhagyni azzal, hogy még néhány aláírás és aztán annyi. Azok az emberek, akik aláírták megerősítenek abban a hitemben, hogy valamit tenni kell, nem elég otthon, barátok közt, lőtereken, a monitor előtt summásan megállapítani, hogy ez a jelenlegi rendszer rossz és igazságtalan és ezzel elintézettnek tekinteni a dologot. Mi, egyszerű emberek sok mindent nem tehetünk, de megpróbálhatjuk összezárni sorainkat és sokunk akaratát együtt, összerendezve megmutatni az illetékeseknek. Szintén egy hozzászólásból idézem, hogy "gyorsan változó vilagban élünk" és ehhez alkalmazkodni kell.

Itt -és ezt sok hozzászóló visszaigazolta- egyaltalán nem valami földtől elrugaszkodott dolgot kérünk, hanem csak azt, hogy kezeljen minket az állam nagykorúként. Egy olyan kérdést feszegetünk, aminek rendezése évtizedek óta várat magára. Mivel nem kérdezik elegen, könnyű nem napirendre venni a kérdést. Ez ellen kell legalább megpróbálni tenni valamit. 

Tetszett a "csak lelkesen" bíztatás! :) Annál is inkább, mert sajnos sok az olyan, egyébként személyes ismerős, aki évek óta siránkozik ezen a kérdésen, de az aláírásra való buzdításkor annyi telik tőlük, hogy "úgysem lesz ebből semmi, mi a francnak írjuk alá....". Nos, ehhez nincs mit hozzáfűzni szerintem.

Szóval még 1x köszönöm, köszönjük mindenkinek aki aláírta eddig és külön azoknak, akik löktek egy nagyot a szekéren azzal, hogy megosztották! Ez utóbbi érezhető volt, hisz ennek hatására félpercenként érkeztek az aláirások. Sajnos szemelyesen nem tudok élni ezzel az eszközzel, mert nincs FB regisztrációm és nem is szeretnék, de ezen kívül azért aktívan használom az Internetet, így majd kitalálom, hogy merre indítsam a postagalambot :)

 

Üdv mindenkinek!




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...