Összefogás a Quaestor-ügy károsultjaiért - "Nem hagyjuk!"


Vendég

/ #81

2015-10-07 17:12

Mert a teljes anyai örökségem lopták el, úgy tűnik, hogy következmények nélkül.

Mert nem nyakrafőre vettem fel a devizahiteleket, hogy aztán az állam megmentsen, hanem mindig addig nyújtózkodtam, ameddig a takaróm ér, takarékoskodtam, megvontam magamtól egy csomó mindent (nyaralást, új autót, új bútort, márkás ruhákat), hogy a gyerekeimet majd egyszer elindíthassam az életben ebből a pénzből, hogy egyetemre mehessenek, és normális adófizető állampolgárokká váljanak majd egyszer, és persze hogy a nyugdíjat kiegészítsük majd a megkatarítással. Ezt most mind ellopták. Amíg a felelőtlenül felvett devizahiteleseket megsegítik, addig az ésszerűen gazdálkodó, megtakarító, öngondoskodó embereket az út szélén hagyják. Szégyen!

Miért nem költöttem el, miért nem mentünk többször nyaralni, miért nem vettem új autót, miért spóroltam mindenen? Azt legalább nem tudtam volna így ellopni senki!!!!!!!!!!

Soha többet nem bízok meg egyetlen pénzügyi intézményben sem, se brókercégben, se bankban. Párnaciha, vagy el kell szórni a pénzt! Erre tanított meg minket ezalatt a félév alatt az állam!