Akarja-e, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból?Írja alá a petíciót!

Klaudia Sz
A petíció szerzője

/ #15 Re: Árnyalni kell a felhívást!

2015-09-10 12:50

#13: Sziszifusz - Árnyalni kell a felhívást! 

 

"1. Mi lehetne Magyarország új helyzetben történő önellátási, védelmi stratégiája?

2. Milyen vezetői klientúra áll jelenleg rendelkezére, hogy az ország teljes felső- és középvezetői rétegét leváltsa? Van-e elegendő felkészült személy? Rendelkezik-e megfelelő információkkal az aktuális helyzetről, hogy a tervezett / ígért országmodellt felépítse?

3. Lenne-e kellő tűrőképessége a lakosságnak az önállósodási időszak elkerülhetetlen nehézségeinek elviselésére (pl. a saját termelés finanszírozhatósága érdekében és beindulásáig csökkenteni kellene számos külföldről származó, megszokott fogyasztási javak behozatalát)?

+1 Kellőképp erős-e a nemzeti oldal abban, hogy az itt élő nemzetellenségekkel szemben (akik mind fizikailag, mind pedig anyagilag is jól fel vannak pumpálva ...) valamint a határon túli, magyarellenességre bármikor felhergelhető, akár országosan és nyíltan fellépő ellenségeinkkel szemben is biztonságot garantáljon?   "

Akkor beszélgessünk el róla közösen,kinek mi a meglátása,véleménye stb... Nincs lehetetlen csak tehetetlen.Édesanyám mindig ezt mondta és hiszem,hogy igaz !