Akarja-e, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból?Írja alá a petíciót!


Vendég

#1

2015-09-10 06:33

Mert akinek esze van,annak nem kell egy zsidók által irányított unió!

Vendég

#2

2015-09-10 07:01

mert felesleges bünbanda és európa ellenes az egész bagázs

Vendég

#3

2015-09-10 07:06

mert felesleges nemzet ellenes

Vendég

#4

2015-09-10 07:35

Azért írtam alá mert Magyarországot tönkretették ! Arra adnak támogatást amire nincs szükség !Megszüntették a munkahelyeket , és a megélhetést ! Az erkölcstelenséget reklámozzák , és a bűnözőket sztárolják ! Az egész országot tönkretették ? És mindíg minket Magyarokat okolnak Mindenért ! Elég volt a mocskos korrupt politikából !

Vendég

#5

2015-09-10 08:17

Nincs szükségünk az európai unióra!!


Vendég

#6

2015-09-10 08:59

Látom sunyin sikerült elhallagatni azt az "apróságot", hogy a magyar gazdaság az EU nélkül életképtelen...


Vendég

#7

2015-09-10 10:10

Mert egy független, erős Magyarországot szeretnék, és ne idegenek mondják meg, hogy mit tegyünk!
szamuráj

#8

2015-09-10 10:14

Eu nélkül életképtelen? No igen! Főként, hogy csatlakozásunk óta, csak többletbefizetőként zártuk a gazdasági éveket. Akkor ki is él jól a másikból? Leginkább az oda delegált képviselők és a megbízott, vagy valami módszerrel választott tisztségviselők! Buzeránsok, pedofilok, alkoholisták, még érettségivel sem bírók, hazájukban félreállított politikusok, stb.....!


Vendég

#9 EU NEM

2015-09-10 10:15

Kedves HONfitársaim és TestVéreim! Mi MAGyarok a MAG Népe vagyunk, így miért támogatnánk nemzetünk bekebelezését majd nemzeti identitásunk teljes eltörlését? Őseink példát mutattak nekünk és kijelölték az utat, amely mentén haladva az örök Törvényt követjük! Áldás! http://domonyi.aries.hu/ EU Nyet: http://domonyi.aries.hu/Magyarorszag-europai-unio.html


Vendég

#10

2015-09-10 11:31

Unió belépése előtt jobb volt az élet Magyarországon, belépés után csak rosszabb irányba fordult az ország sorsa (sok magyar elhagyja az otthonát, rengetteg munkahely bezárt, túl messzire ment a liberálisok és az Unió zsidó embereivel. Európa megszűnik, hamraosan Eurábia vagy új Iszlám állam alakul Európa helyett.


Vendég

#11

2015-09-10 12:00

Mert ha nem tesszük meg, a saját országunkat kergetjük bele a háborúba ami jönni fog.

Vendég

#12

2015-09-10 12:07

Mert igy gondolom!
Sziszifusz

#13 Árnyalni kell a felhívást!

2015-09-10 12:32

Nem szerencsés valamire NEM-et monda(t)ni úgy, hogy nem mutatjuk meg a helyettesítő megoldást, annak elérési útját, a változtatás kockázatait, nehézségeit, stb. Sajnos ez általános hiba minden tiltakozás esetében.

Részemről az EU tagságot ebben a formájában nem támogatom, tehát alá is írtam. Viszont a kilépés nem jelentheti az ország teljes magára maradottságát - azért ezt ugye a legelvakultabb EU ellenző is belátja. Az európai nemzetek közötti együttműködésre a kölcsönös előnyök mentén történő, egyenlő félként tárgyaló felek esetében szükség van. Ebben a másféle országok közötti kapcsolatrendszerben minden nemzetnek joga van azon saját érdekeit képviselni és érvényesíteni, amelyek biztosítják a saját népe megélhetését, életképességét.

A mostani viszonyokban csatlakozom az előttem szólóhoz: egyenlőtlen együttműködési feltételek - vevői szerepkényszer, saját termelés leépítése - teljes kiszolgáltatottság.

Több alternatíva is készült már e tarthatatlan helyzet megváltoztatására. Például Dr. Halász József korrekt elemzéseket végzett e téren és az általa felvázolt megoldási modell is megérne egy józan, korrekt, építő jellegű vitát. A megoldás képlet véglegesítésével, a szükséges erőforrások biztosításával pedig az azonnali végrehajtás megkezdése szükséges!

Azért gondoljon bele mindenki és legalább magának adjon választ az alábbiakra:

1. Mi lehetne Magyarország új helyzetben történő önellátási, védelmi stratégiája?

2. Milyen vezetői klientúra áll jelenleg rendelkezére, hogy az ország teljes felső- és középvezetői rétegét leváltsa? Van-e elegendő felkészült személy? Rendelkezik-e megfelelő információkkal az aktuális helyzetről, hogy a tervezett / ígért országmodellt felépítse?

3. Lenne-e kellő tűrőképessége a lakosságnak az önállósodási időszak elkerülhetetlen nehézségeinek elviselésére (pl. a saját termelés finanszírozhatósága érdekében és beindulásáig csökkenteni kellene számos külföldről származó, megszokott fogyasztási javak behozatalát)?

+1 Kellőképp erős-e a nemzeti oldal abban, hogy az itt élő nemzetellenségekkel szemben (akik mind fizikailag, mind pedig anyagilag is jól fel vannak pumpálva ...) valamint a határon túli, magyarellenességre bármikor felhergelhető, akár országosan és nyíltan fellépő ellenségeinkkel szemben is biztonságot garantáljon?

Természetesen a végső következtetésem nem az, hogy minden maradjon a régiben! Csak annyit akartam jelezni, hogy a csak rombolás nem hoz jobb, szebb jövőt! Tudni kell azt is, hogy mi legyen helyette és hogyan kell építkezni is!


Vendég

#14

2015-09-10 12:33

Már ideje! 

Klaudia Sz
A petíció szerzője

#15 Re: Árnyalni kell a felhívást!

2015-09-10 12:50

#13: Sziszifusz - Árnyalni kell a felhívást! 

 

"1. Mi lehetne Magyarország új helyzetben történő önellátási, védelmi stratégiája?

2. Milyen vezetői klientúra áll jelenleg rendelkezére, hogy az ország teljes felső- és középvezetői rétegét leváltsa? Van-e elegendő felkészült személy? Rendelkezik-e megfelelő információkkal az aktuális helyzetről, hogy a tervezett / ígért országmodellt felépítse?

3. Lenne-e kellő tűrőképessége a lakosságnak az önállósodási időszak elkerülhetetlen nehézségeinek elviselésére (pl. a saját termelés finanszírozhatósága érdekében és beindulásáig csökkenteni kellene számos külföldről származó, megszokott fogyasztási javak behozatalát)?

+1 Kellőképp erős-e a nemzeti oldal abban, hogy az itt élő nemzetellenségekkel szemben (akik mind fizikailag, mind pedig anyagilag is jól fel vannak pumpálva ...) valamint a határon túli, magyarellenességre bármikor felhergelhető, akár országosan és nyíltan fellépő ellenségeinkkel szemben is biztonságot garantáljon?   "

Akkor beszélgessünk el róla közösen,kinek mi a meglátása,véleménye stb... Nincs lehetetlen csak tehetetlen.Édesanyám mindig ezt mondta és hiszem,hogy igaz !

Sziszifusz

#16 Re: Re: Árnyalni kell a felhívást!

2015-09-10 13:11

#15: Klaudia Sz - Re: Árnyalni kell a felhívást! 

 Kedves Klaudia!

A kezdeményezése dícséretes. A megjegyzésem viszont nem egy fórumon történő vita tárgya! Rossz válasz az, hogy "Na, akkor vitassuk meg ...". Csak töredéke a problémáknak, elemezni valóknak, tennivalóknak az, amit jeleztem.

Én ebben a beszélgetésben nem kívánok részt venni, mert nem az a helye és nem is biztos, hogy megfelelő a közeg (az olvasók, a "megfigyelők", stb.)

Alapvetően ez a portál egyfajta fáradtgőz leeresztő hely, semmilyen "jogkövetkezménye" nincs. Arra jó, hogy provokációk, megfigyelések tere legyen ...

További szép napot mindenkinek! És a petíciózás és beszélgetés helyett TENNI, TENNI KELL!


Vendég

#17

2015-09-10 13:39

Mert ha Magyrorszag nem lep ki, nem csak a szabadsagunk-at, kulturankat de az anyanyelvunket is fennyegetti ez a veszely ami most van europa-ban. Magyarsagunk megorzesse fontosabb mint hogy egy multikuturalis orszaga valjunk.
Klaudia Sz
A petíció szerzője

#18 Re: Re: Re: Árnyalni kell a felhívást!

2015-09-10 13:51

#16: Sziszifusz - Re: Re: Árnyalni kell a felhívást! 

 Lehetnek olyan emberek közöttünk akik tudnak/tudnának alternatívákat,megoldást a problémára.. Ki mit gondol!? Ez most itt nem egy vitafórum! Azt viszont mindenki tudja,hogy ezen vagy változtaunk vagy elsüllyed a hajó...


Vendég

#19

2015-09-10 14:13

Revesz Miklósné

#20 Re: EU NEM

2015-09-10 15:00


Vendég

#21

2015-09-10 15:29

Amennyiben nem lépünk ki az EU-ból, úgy egy civil küldöttséget kell létrehoznunk /ami már tulajdonképpen létezik/ a politikát kizárva, amely azzal a népi felhatalmazással lenne felruházva, hogy Oroszországtól JOGI segítséget kérjen a magyar polgárok védelme érdekében, olyan formában, hogy jogászaikkal, /nyílván megfelelő megbízással, támogatottsággal alátámasztva/ képviseljék a magyar polgárokat az EU-tól való függetlenedési törekvésében a megfelelő NEMZETKÖZI BÍRÓSÁGOKON, AZZAL AZ INDOKKAL, AMI BIZONYÍTHATÓ, HOGY A MAGYAR POLITIKA ELÁRULTA, BECSAPTA ÉS MAGÁRA HAGYTA NEMZETÉT! EZEK TÉNYEK, NEM FIKCIÓK! EGY NEMZETET NEM LEHET ARRA KÖTELEZNI, HOGY EZER ÉVES HAZÁJÁT, IDENTITÁSÁT FELADJA, EGY MAROKNYI GYENGE KÉPESSÉGŰ POLITIKUS AKARATÁNAK MEGFELELŐEN! URAIM(!) EGY FRÁSZT! FORRADALOM, ANARCHIA KIZÁRVA, MERT AZ A NEMZETÜNKRE NÉZVE, BELÁTHATATLAN KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁRNA! A JOGOT ARRA TALÁLTÁK KI, HOGY HIGGADT MÓDON , ERŐSZAK NÉLKÜL, ÉRVÉNYESÍTENI LEHESSEN A JOGOS IGÉNYEKET !

Vendég

#22

2015-09-10 15:54

Aki nem akarja az nem gondolkodik!

Vendég

#23

2015-09-10 16:00

Mert be sem kellett volna lépnünk!

Vendég

#24

2015-09-10 16:04

Mert a eu. nem a javunkat, csak a javainkat akarja! Vezetői tanulatlan, alkoholista maffiózók.....

Vendég

#25

2015-09-10 17:20

Mert tele a faszom Merkellel az uniótól és a sok mocskos bevándorlóktól !