Akarja-e, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból?Írja alá a petíciót!

 

Akarja-e, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból?

Magyarország túlnyomó többsége az ország EU-csatlakozás hátrányos következményeit érzi!A pályázati pénzek nyomán sem csökkentek azonban a regionális különbségek, bár az uniós pénzek nagy része infrastrukturális fejlesztésre ment el, ezek hatását még nem igazán érezzük A mezőgazdasági kvóták és támogatási összegek olyan tervszámok, amelyek nem veszik figyelembe az egyes országok adottságai milyen tevékenységhez kedvezőek, mely lenne a legkedvezőbb fejlődési út. A központból, Brüsszelből mondják meg, hogy mit és hogy kell tenni.Pénzt csak arra lehet kapni, amire Brüsszel adni akar és nem arra, amire az adott országnak, régiónak leginkább szüksége lenne.Magyarországon ma munkából nem lehet tisztességesen megélni, viszont elöntenek bennünket a 15 régebbi tagország termékei. Nálunk viszont a piacvesztés következtében tovább nő a munkanélküliség. A társadalom és a gazdaság is leépülőben van. Ma Magyarország lefelé halad. Gazdasági és lelki Trianon szedi be áldozatait. A morális erő rég elfogyott. Amennyiben ezen az úton megyünk, tovább az EU felemészt bennünket.  És hiába érvelnek a katona politikusok a NATO tagság kötelezettségeivel - A NATO tagság komoly hátrányai, és hazánkat terhelő hihetetlen költségei egyre nyilvánvalóbbakká válnak...  Elvonások mindaddig, mig a leépülés visszafordíthatatlanná válik, és minden tönkremegy. Majd pedig jön a “segítség”, idegen hatalmak, és pénzoligarchiák személyében. Ám ez a “segítség“ a halálunkat jelenti.) NE MÁSOK DIKTÁLJANAK ÉS SZABJÁK MEG A JÁTÉKSZABÁLYOKAT!

 

NEM STADIONOK KELLENEK! 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szeibert Klaudia, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook