Külföldi magyarok tiltakozása a Nemzeti Konzultáció ellen


Vendég

/ #77 Re:

2015-06-11 10:59

#51: Kulfoldi -  

 A "menekültek" 99 %-a nem igazi menekült, ezt pár hónap alatt ki is derítik és mehetnek haza. Nem azért jönnek ide, mert veszélyben lenne az életük, hanem mert azt hiszik, hogy itt kolbászból van a kerítés.

Ami pedig a viselkedésüket illeti: csak ugyanazt tudom javasolni, mint az előttem szólok, akik a saját bőrükön tapasztalják a helyzetet. Látogass el Vámosszabadira késő délután, vagy hétvégén, nap közben a győri Árkád bevásárlóközpontba, vagy a Baross utcába. Tegnap egyik szomszédomat az Árkád parkolójában inzultálta egy néger, pénzt kért, nem adott neki, erre elkezdte taperászni, mert történetesen szőke.

Ha itt szeretnének élni, tartsák be a játékszabályokat! Nálunk nem szokás nőket zaklatni! Ez rád is vonatkozik!

Fizess elő a helyi újságra és olvasd el az sms rovatban, hány szülő és nagyszülő panaszkodik az áldatlan állapotokra és arra, hogy kiskorú lányokat molesztálnak az utcán a menekülttábor lakói.

Miért is lenne nagy kérés, hogy amíg nem bírálják el az ügyüket, ne az itt lakóknak kelljen elviselni az atrocitásokat?! 

Nekünk nincs jogunk ahhoz, hogy újra normális életet élhessünk és ne kelljen a gyermekeinket félteni?! Nincs jogunk elvárni, hogy ha itt akarnak lenni, az alapvető viselkedési normákat tanulják meg és tartsák be?!