A devizaalapú elszámolás csalás!

Natura

/ #63 DEVIZÁSNAK HAZUDOTT SZERZŐDÉSEK ÉRVÉNYTELENEK

2015-06-04 21:49

Számos szakember (megtalálható) értekezéseiben érthetően előadta, hogy KIZÁRÓLAG BANKI BEFEKTETÉST HITELNEK SZERZŐDTEK. EHHEZ SEM JOGALAPJUK SEM FELÜGYELETI ENGEDÉLYÜK NEM VOLT A VÉTKES BANKOKNAK sehol a világon, így kis hazánkban sem. Tájékoztatási kötelezettségüknek sem tettek eleget. Külhonokban az erre illetékesek JOGEGYSÉGI BÜNTETŐ ELJÁRÁSBAN KÖTELEZTÉK A CSALÓKAT, ÜGYFELEIK TELJES KÁRTALANÍTÁSÁRA. Az elorzott ingatlanokat EREDETI TULAJDONOSAINAK vissza szolgáltatásáig is. Valamint a vétkeseket MÉLTÓ HELYÜKRE ÍTÉLTESÉVEL. HONUNKBAN  e helyett megalkották a 2014 évi XXXVIII.; XL.; LXXVII törvényeket, amikkel LEGALIZÁLTÁK A kartellben folytatott NAGYÉRTÉKŰ CSALÁST ÉS UZSORÁT, pedig a "hibás termék" szerződés pillanatától ÉRVÉNYTELEN. A peticióban a 2014. évi törvények törlését és a hatályos nemzetközi és honi törvényekre alapozottan a vétkes bankok és alkalmazottaik felelősségre vonását kell kérni. Nem kevesebbet és nem is mellébeszélve.

Jogalapjuk a Forint hiteleknél is évi 8%-ot meghaladó kamatok alkalmazásához sem. 2012.jan.01.-ig, attól a mindenkori jegybanki alapkamat mértékét meghaladóhoz. THM is csak azt 24 százalékpontban növelt értékénél. Hitelkártyáké pedig a 39 százalékponttal emelt értékénél. Késedelmi kamat 2012.jan.01.-ig az évi 8%-ot nem haladhatta volna meg, attól a mindenkori jegybanki alapkamat egyharmadától a jegybanki alapkamat értékéig terhelhettek volna csupán. Semmi 35%; 41%, 56%. Tehát valamennyi hitelezettel szemben durva uzsorát folytatnak, az ugyancsak hatályos rendelkezések alapján érvénytelenül engedményezett behajtócégekkel karöltve. 

Összegezve valamennyi vétségért jogegységi büntető eljárás megindítását kell kérni az illetékestől és azoktól, akik erre javaslatot tehetnek.