Együtt a Budai Campusért!

Egy Corvinusos tanszékvezető

/ #217 Re: Na ezzel a bokámat is megüthetem!

2015-05-21 06:46

#20: Tanár - Na ezzel a bokámat is megüthetem! 

Ez a nyilatkozat kétségtelen, hogy hamisítvány!
Viszont a benne foglaltak sajnos igazak! -úgy látszik más módot nem talált a tisztelt kolléga, hogy az igazságot a nyilvánosság elé tárja!
Én is a Corvinuson dolgozom- az egyik tanszékvezető vagyok és ott voltam azon a tegnapi nem hivatalos zárt állománygyűlésen.
Ami ebben a hamis nyilatkozatban van foglalva az kb ugyan így hangzott el tegnap - de ez hivatalosan meg sem történt.
Azzal indokolták a titkos zárt összejövetelt, hogy az államnak sürgősen szüksége van a budai kampuszra, viszont a diákok reakcióitól is félnek. Nyáron mikor mindenki ezer felé van bármit meg lehet lépni. Szeptemberben meg tüntethetnek akkor sem fogják visszakapni a kampuszt! Így is attól tartunk, hogy szeptemberben túlzsúfolt óráink lesznek, mert több lesz a diák mint amennyien a megmaradt épületekben elférnek. Lehet sokan inkább szakot váltanak, de nem fognak Gödöllőre kijárni. Ha lesz egy kis megmozdulás amiből zavargások lesznek legalább néhány diák kirúgásával fel fog szabadulni némi hely- ez szarkazmus, de vannak akik ezt komolyan gondolják. 
De a vizsga időszak végéig mindent tagadni fognak. A rektor hiába akar harcolni az állam a fenntartó és meg van kötve a keze. A tegnap délutáni (hivatalos) összejövetelnek csak az indulatok csillapítása volt a célja. Van még másfél hónap hátra a vizsgaidőszakból, addig talán feledésbe merül az egész utána meg mindenki a nyárra koncentrál-az még plusz két hónap- aki teheti nyaralni fog vagy a szakdogáját írja, mások dolgozni fognak vagy haza utaznak vidékre. Szeptemberben lesz majd csak meglepetés, de addigra meg lesz a kormány vészforgatókönyve a diákok leszerelésére!