Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #1493 KELER nyilvántartás

2015-03-29 14:28

 

A különböző cégek az egyének értékpapírjait a KELERnél egyben tartják nyilván. Tehát csak arról lehet meggyőződni, hogy az adott cég a KELERnél szakszóval élve megkeletkeztette-e az adott értékpapírt, vagy nem. Magyarul hogy azok az értékpapírok léteznek-e a KELER hivatalos nyilvántartásában. Egyéni nyilvántartást az értékpapír cég vezet, tehát a KELERnél csak azt lehet leellenőrizni, hogy az adott cégnél egy kötvényből il. részvényből összesen mennyi van.

Bárki megnézheti a KELER hivatalos oldalán, hogy a Quaestor Financial Hrurira által hivatalosan kibocsátott kötvényállománya kb. 58 milliárd forint.

http://www.keler.hu/keler/keler.isinfinder.page?cmd=0

Na ezek után az a kérdés, hogy a Quaestor Értékpapír hogyan adhatott el a kisbefektetőknek ehhez képest 150 milliárd forint értékben QFH által kibocsátott kötvényeket készpénzért.

Ez innentől kezdve undorító, és a cég alkalmazottai minden szinten hazudoznak!

Vezérigazgató Tarsoly Csaba azért jelent öncsődöt 2015.03.09-én éjjel, hogy megvédje a kisbefektetőket a 120 napos csődvédelemmel. A csőd a mai napig nincs hivatalosan kihirdetve.

Kommunikációs igazgató Bende Gyöngyi a HVG megkeresésére 2015.03.05-én kelt hivatalos levelében tagadja, és kikéri magának hogy a céggel bármi baj lenne, és még perrel is fenyegetőzik.

Az összes Quaestor fiók dolgozója is erősen átvert minket, hisz teljes BEVA védelmet és a cégcsoport megbízhatóságát szajkózták.

TELJES KÁRTÉRÍTÉST KÖVETELÜNK!!!!!!

Egy összetört károsult