Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #1062

2015-03-24 11:47

Kedves Sorstársam!
Teljes mértékben egyetértek ennek a petíciónak tartalmával és a követelésével. Néhány gondolatébresztő vélemény:
Nagyon sok ismerősöm szerint a szocializmus eszméje nem volt rossz, csak a kivitelezés, a megvalósítás nem sikerült, mert gyarló emberekre volt bízva... Kamatadó és EHO nélküli 5%-os hozam a betétekre, 0% infláció mellett. OBA és BEVA nem is volt említve, mégis biztonságban volt a pénzünk! Gondolni sem mertük, hogy valaki becsaphat, meg hogy a pénzünket nem láthatjuk viszont. Nem szoktunk hozzá a csalásokhoz!
Most pedig 25 évvel a rendszerváltás óta az épített piacgazdaság, a kapitalizmusnak ez a formája a világtörténelem legembertelenebb, legerkölcstelenebb, legátverősebb társadalmi formája! Sokkal-sokkal rosszabb, mint a szocializmus volt. A piacgazdaság nézzetek szét, csak az átverésekről szól. Ez igaz mind a fogyasztási javakra, és igaz a pénzügyi szolgáltatásokra is. A bróker botrányok időzítései és az elmaszatolásuk nem véletlen. Látjátok gondolom, hogy Orbán Viktornak első helyen van a Győri ETO sorsa. Én és Ti nem számítunk?! Annyira bűzlik már a jelenlegi kormányzat, hogy nagyon remélem a bidli egyszer ki fog borulni!
Nálam a pohár is betelt nemcsak a bidli. Ha nem tesz a kormány sürgősen számunkra elfogadható lépéseket, akkor le kell váltani!