Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #450

2015-03-18 08:36

Sajnos nem lehet linket betenni, így bemásolom:

www.vs.hu

Tarsoly Csaba orosz befektető segítségével mentené meg az ETO-t

Nem akarja veszni hagyni a brókerbotrányba került Tarsoly Csaba a Győri ETO FC-t, ezért oroszországi kapcsolatait mozgósítja.

Bár Orbán Viktor miniszterelnök azt kérte Borkai Zsolttól – Győr polgármesterétől, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökétől –, hogy aktivizálja magát az ETO megmentése érdekében, úgy tűnik, Tarsoly Csaba maga próbálja megoldani a kialakult helyzetet.

Eddig úgy tűnt, hogy cégcsoportja más részeiből kívánt különböző összegeket átcsoportosítani az üzletember az ETO részére, ám a Borsonline információi szerint Tarsoly már moszkvai kapcsolatait is mozgósította. Orosz befektetőt akar találni, aki finanszírozná a klub működését – írja a lap. A Borsonline azt is megtudta, hogy a csapat játékosai nem furikáznak sokáig Audikkal.

...

És már megint csak az ETO megmentéséről van szó!!!!!!!:-(

Kit érdekel 200.000. vagy még több elkeseredett kisbefektető, akik közül sokan akár földönfutóvá is válnak??? Senkit! Csak az ETO megmentése, ez a lényeg, hát persze! Felfordul a gyomrom most már ettől a hozzáállástól!

Ja, és ez: "Eddig úgy tűnt, hogy cégcsoportja más részeiből kívánt különböző összegeket átcsoportosítani az üzletember az ETO részére..."

 

Tényleg???????????? Nem a károsultak kártalanítására kellene a cégcsoport más résszeiből különböző összegeket átcsoportosítani kedves Tarsoly úr???? TÉnyleg a győri ETO a legeslegfontosabb???????????