Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #50 Re: Re: Re: nem kéne kamuzni

2015-03-14 21:05

#46: - Re: Re: nem kéne kamuzni 

 A kárörvendők és a "nem kéne kamuzni" hozzászólók csak azt hajtogatják, hogy benne volt a tájékoztatóban, hogy nem biztosítja az OBA és a BEVA.

Csak azt felejtik el, hogy az nem volt benne a tájékoztatóban, hogy 150 mrd forint értékben hamis, fiktív, nemlétező kötvényt bocsátunk majd ki, és erre az MNB sem fog rájönni, és senki ebben a .....országban, mert itt ilyenek a jogszabályok,, hogy ezt lazán meg lehet tenni, mert senki nem ellenőrzi, senki nem veszi észre.

Ez aztán nem volt benne a tájékoztatóban.

Egyik kárörvendő, rosszindulatú kedves állampolgár társunk sem érti, hogy nem az engedélyezett kötvényekkel volt a baj, ha ott megállnak, akkor most nem lenne semmi!!!!!!!!!!!!!!! Semmi, de semmi baj nem lenne a kötvényekkel!!!!!!!!!!!!!!

Ne keverjük már a befektetői kockázatot a bűncselekménnyel! Könyörgöm értsék már meg a huhogók, hogy nem az engedélyezett kötvényekkel van a baj, hanem a nem engedélyezett 150 mrd -nyi fikítv kötvénnyel, ez bukott ki, ezért jelentettek öncsődöt, mert erre - jopbb későn, mint soha - rájött az MNB.

Ki az a nagyon okos állampolgár, aki előre látja, hogy fiktív kötvényeket fog kibocsátani egy cég, és mindezt az MNB ki tudja mennyi ideig nem veszi észre???

Hol van az a tájékoztatóban, a 62 oldal melyik oldalán melyik bekezdésben, hogy fiktív, nemlétező kötvényeket jogosult eladni a Quaestor Hrurira Kft.????????????????????????????????????