Tiltakozás a roma gyerekek szegregációjának legalizálása ellen


Vendég

/ #63 Re: egy roma csaladfo

2014-12-01 13:26

#53: zuglo - egy roma csaladfo 

 Miben is lennétek fejlettebbek?!

Ahogy elnézem helyesírásban és fogalmazásban te konkrétan egy általános iskolás, alsó tagozatos gyerek szintjén állsz.

Mégis ki nem hagy élni, ha szépen elmész dolgozni, becsületes munkából keresett pénzeden neveled a gyerkeidet, nem próbálod a dolgozó adófizetőkkel eltartatni magad és a családodat, nem szeged meg a törvényeket, becsületesen élsz, normlisan viselkedsz, normálisan viselkednek a gyerekeid, senki nem foglalkozik vele, hogy cigány vagy, vagy sem...

Viszont ha bűnöző, élősködő életmódot folytatsz, a gyerekeid nem tudnak viselkedni, akkor minden normális állampolgár (még a cigányok is) azt szeretnék, hogy minél távolabb legyetek tőlük és a családjuktól. EZ NEM AZÉRT VAN, MERT CIGÁNY VALAKI, HANEM AZ ELFOGADHATATLAN ÉLETMDJUK MIATT.

Csak érdekesség képpen: egy tanult cigány prímástól hallottam, hogy legszívesebben szétlövetné a cigány telepen az utcán üldögélő, henyélő naplopókat. Na ezt is fogd a rasszizmusra!

Szóval ha szépen, becsületesen elmész dolgozni, nevelgeted a gyerekeidet a munkával szerzett béredből, ahogy minden normális ember, nem tartod a markodat olyanért, amiért nem dolgoztál meg, nem veszel el olyat, ami nem a tiéd és erre a gyerekeidet is megtanítod, akkor senkinek nem jut eszébe, hogy nem szeretné, ha a gyereke a tiéddel járna egy osztályba. Ez pofon egyeszerű!