Vass Gabit szeretnénk!

MICSIMAMA

/ #40 Önkéntes vs határozott idejű szerződés

2014-07-02 19:08

Láttam hétfőn a kórház előtti demonstrációt, ezért kezdtem olvasni a történtekről bővebben. Két gyermekem van (1 császár, 1 természetes), hála orvosomnak és szülésznőmnek semmi hiányérzetem nincs a szülésekkel kapcsolatban.
Gabival kapcsolatban: a véleményeket olvasva évekig önkéntes volt, majd lett egy határozott idejű szerződése, amit - nagy valószínűséggel - ő is aláírt. Biztosan nem 30-án tudta meg, hogy lejár a szerződése. Hetekkel ezelőtt készülnie kellett volna "A", "B" tervvel. Valahol az ő felelőssége is, hogy sok várandós, most bizonytalansággal találta szembe magát (akik e dátum után szülnének vele). Ezek szerint nem megfelelő az a kommunikációs háttér ami a kórházban van. A hosszabbítás lehetősége v. lehetetlenségéről már mindenkinek tudni kellett volna. A munkáltató nyilván a vezető szülésznő és osztályvezető főorvos véleménye alapján döntött így.
Hihetetlennek tűnik, hogy ez a negatív döntés, az utolsó napokban derült ki.
Olvasva más fórumokat, Gabiról is írnak jót-rosszat, tehát ő sem tökéletes, ahogy senki sem!
Semmi baj nem lesz a Szent Imre Kórházban, ha a menedzsment a szakmai vezetőkkel együtt, továbbra is megadja a szülő nőknek a minél természetesebb szülés lehetőségét!
Remélem Gabi is megtalálja az utat a neki is megfelelő gyönyörűséges munkához!
Mindenkinek szép szülést kívánva,
Németh-Béres Csilla