Vass Gabit szeretnénk!


Vendég

/ #19

2014-06-28 11:57

Elgondolkodtató  számomra az a szakmai féltékenység, melyet hagy a vezetőség ennyire kibontakozni. Nem látja vagy nem is akarja látni, hogy a korház szülészeti osztályának hírnevét az elégedetten távozó kismamák és nem a szakmai ranglétrán előre tolt személyek alapozzák meg. Attól nem lesz több kismamája és szüléslevezetése valakinek, hogy eltávolíttat olyat, kiben a kismamák jobban bíznak, és ez által többen választják Őt.

Hunter "Patch" Adams példájából is látható, hogy nem elég az ha valaki kiváló szakmailag, -  mert nem vitatom azt hogy a Szent Imrébe olyanok kerülhetnek be csak akik jók, - de az emberi hozzáállást is becsülni kell, hiszen az egész kórház hírnevét ássa alá az aki szorgalmazza olyan elküldését aki szakmailag jó, és a "Patch" Adams-i  irányvonalat képviseli.

Tudom minden csoda három napig tart, de az a kismama és párja akivel úgy bántak mint egy tucat termékkel, egy tárggyal, és nem mint egyenrangú személlyel, higgyék el az megjegyzi egy életre, és ha szóba kerül valahol a kórház neve, beugrik egyből a kezelőorvosának a szülésznőjének a neve is, és ha az adott események történnek egészen biztos hogy általánosít, és nem a Szent Imrét fogja ajánlani, még ha nem szülésről is van szó.

Sajnos a véleményünk szabad kimondása, a kórház vezetőségének felkérése hogy jobban figyeljen a falakon belül a kismamákkal, babákkal, orvosokkal és bábákkal történő emberséges bánásmódra, nem elég ha süket fülekre talál, de küzdünk.....