Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Egres Béla- JGE

/ #200 Re: Studniczky Róbert nyilatkozata

2014-05-13 06:44

#195: Aggódó anyuka - Studniczky Róbert nyilatkozata

Ne haragudjon kedves Aggódó anyuka!

De annál ostobább és átlátszóbb dumát nem tudtak volna kitalálni a diákok mint, hogy magnóról és táskarádióról játszották be a hanganyagot?
Miért nem mondták azt, hogy fel akarták a szöveget olvasni, de kiderült se a szlők se a tanárok nem tudnak olvasni!

Ahogy Studniczky ú és Csongrádi Eszter is írta. Az érettséginek vannak technikai feltételei is, amiket elő kell készíteni. Ha egy intézmény ezeknek nem felel meg azt kötelesek jelezni és akkor az OH vagy gondoskodik a szükséges eszközökről, vagy másik vizsga helyszínről. Ha erre képtelen egy oktatási intézmény vezetősége- hogy az ilyesmit jelezze a megfelelő helyen akkor az magát az iskolát és a benne tanulókat is minősíti. Az érettségik háromnegyedét vissza lehetne vonni.

A magunk részéről már indítottunk egy kezdeményezést, hogy 200-ig visszamenőleg át kellene nézni mindenki bizonyítványát és tanulmányi eredményeit. nagy meglepetések lennének!

Nem utolsó sorban, ha a kedves lánya versenyeket nyert és van felsőfokú angolja akkor bizony a krákogó mekegő hangon megszólalókat is meg kell értenie! Gondolom egyetemre készül a kedves lánya és utána valami vezető pozícióra pályázik.
Noz ez azzal is együtt fog járni, hogy érthetetlen hangon beszélő emberekkel is le kell ülnie beszélni!

Ha erre a lánya képtelen akkor nem érdemel se érettségit se diplomát.