Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért


Anonymous

/ #35 Re:

2014-05-09 17:01

#26: Tigris -

Nem látom értelmét, hogy itt átmenjek valami diktátorba, törölgessem a nekem nem tetsző/a petíció céljával ellentétes véleményeket, hozzászólásokat.

Az OH oldalára feltöltött hanganyag tökéletes minőségű, semmi kivetnivelót nem hallunk benne. Miért hőzöngünk? Mi ez a parasztlázadás? Nem ezt a csodaszép BBC-s cuccot hallottuk tegnap, hanem valami egészen mást. Felgyorsítva, és ami a legfelháborítóbb, eltorzítva.

4 éve érettségiztem (középszinten), érdekes, hogy akkor nem ért ilyen kellemetlenség. BME C típusú (komplex) nyelvvizsgát tettem 2010-ben, 90%-kal. Azóta pedig még inkább fejlődött a nyelvtudásom. Londonban dolgoztam, fordítottam cikkeket itthon, angolul teszek-veszek, vannak angol anyanyelvű ismerőseim, barátaim... És még tevéért sem tudtak eladni. Valami nem stimmel, nem érzed? Az általad felvázolt kép megintcsak arról tanúskodik, hogy mennyire manipulálhatók, egymás ellen láízthatók az egyes társadalmi csoportok. Ugyan, tényleg ennyire vak vagy? Nem egyértelmű, mi volt az OH szándéka a problémás feladattal?