Tiltakozás a kormány tankönyvlistája ellen

Jövő Generációja Egyesület

/ #87 Jövő generációja Egyesület

2014-04-17 10:40

Ezen az oldalon ostobábbnál ostobább megszólalások olvashatóak!
Azok döntenek az ország sorsáról akik elmennek szavazni!
Azok döntenek a sorsunkról akik a választásokon győznek és kormányt alakítanak!

Azok a szülők akik úgy döntenek, hogy önhatalmúlag maguk veszik meg a tankönyveket -és nem azokat, melyek a tanrendben előírtak- szembe mennek a törvénnyel és az oktatási intézményekkel. Ezeknek a szülők már szeptemberben az első héten aláírják ezzel a lépésükkel gyerekeik évismétlését. Azok a pedagógusok akik ehhez asszisztálnak, megérdemlik, hogy diplomájukat visszavonják és eltiltsák őket a szakmájuktól.
Úgy látszik vannak szülők akik gyerekeiket mint 8 általánost sem végzett közmunkásként szeretnének az utcán viszont látni. A fiatalok többsége amúgy sem érdemesebb másra mint a közmunkára, de a szülők ezzel a lépésükkel azoktól is elveszik az előrelépés lehetőségét akik érdemesek a fejlődésre.

Ezt az oldalt és a mögöttük lévő szervezeteket bírósági úton fogunk betiltani. Azok a szülők akik ezt az oldalt támogatják számíthatnak a gyámhatóság látogatására, valamint az EMMI átvilágítására. Akik így gondolkoznak mint ezen az oldalon annak erősen kétségbe vonjuk eddigi tanulmányi eredményeiket és gyermeknevelési készségeiket. Ilyen gondolkozással csak 8 általánost-vagy még ennyit sem végzett emberek rendelkeznek. Ugyanakkor feltételezzük az itt megszólalók és szervezkedésben résztvevők büszkén villogtatják önéletrajzukban érettségijüket, diplomájukat és egyéb végzettségüket. Gyanúnk szerint az itt felszólalók -ezzel a gondolkodás móddal- tisztázatlan körülmények között szerezhették bizonyítványaikat.

Határozottan felszólítjuk az oldal szerkesztőit, hogy szüntessék be az oldal működését, egyesületük tevékenységét tartsanak önvizsgálatot, és fejezzék be az ifjúság izgatását, mert hosszabb távon csak nekik lesz ettől rosszabb. Az ifjúság nem a szülőknek nem is maguknak, hanem az államnak tanulnak. Az oktatás irányítását, fejlesztését és jövőjét pedig bízza mindenki a szakemberekre!

Tisztelettel: Egres Béla -pécsi alapszervezet
Lovászi Fruzsina- budapesti társszervezet
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b
https://hu-hu.facebook.com/egres.bela
https://www.google.hu/maps/place/J%C3%B6v%C5%91+Gener%C3%A1ci%C3%B3ja+Egyes%C3%BClet/@46.066974,18.194633,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x4742b1f3933fa733:0x25714d34d116954