Tégy a szexista reklámok ellen

*

/ #182 Tibi a galád

2014-04-16 19:32

"ezért sok esetben a túlzásoktól, és kegyetlen illúzió keltéstől sem riadnak vissza ezek a gonosz önző marketing szakemberet. Számtalan esetben fiatal lányokkal reklámoztatnak szemránckrémet, ami abszurd, de ezek szerint megél... (ez is kinek a bizonyítványa?!) Nyilván, egy kevésbé dekoratív nőnek, visszatetsző lehet azt látni, hogy más emberek mennyire vonzóak, és ebből milyen jól profitálnak, de erre nem az a helyes válasz, hogy megszüntetjük a szépet és mindenki legyen csúnya, mert így igazságos. :("

Itt nagyon ellentmondásos vagy. Gonosz, önző marketing, illúziókeltés, túlzás, vagy: "erre nem az a helyes válasz, hogy megszüntetjük a szépet és mindenki legyen csúnya, mert így igazságos"
De az is lehet, hogy te simán csak egy nagyon buta ember vagy. Én még szándékosan sem tudnám ilyen összefüggéstelenül megalkotni a szövegeimet. Mintha elfelejtenéd az egyik részét, mire a másikhoz érsz, vagy nem fognád fel, hogy ellentmondást generálsz. Egyébként általában a férfiak szoktak kikelni magukból, hogy a mai nő férfiképe az unisex, metroszexuális, tehát ezek a fiatal, vékonyka, a férfiak szerint lányos /szép/ arcú fiúk. Sok egyenlőséggel kapcsolatos, tisztességes felvetés is le lett ide írva, azokat is tényleg csak megkerülted.

Ez a petíció nem a szépet szüntette meg, hanem egy hús-árúként bemutatott, emberi méltóságától megfosztott nőt. Amit linkeltél írást, még nyomaiban sem tud ilyesmit állítani a férfiak megalázásáról. A szép nőkkel senkinek nincs semmi baja, de a bepácolt sonka-nő a nőiességétől lett megfosztva. Az eszétől, büszkeségétől, határozottságától, akaratától. :))))