Tégy a szexista reklámok ellen

The Justice

/ #154

2014-04-16 14:55

"70 éve nem kérdezte meg a férfit senki, neki mi fontos, mi mindegy, úgyhogy ez a kérdés nem csak hogy hiábavaló, megválaszolhatatlan is egyben. :(("

Egyébként, ha a férfinek a nő elnyomása, alávetettsége lenne fontos, vagy az, hogy családfőnek, felsőbbrendűnek láthassa magát, nagyon helyes, hogy nem kérdezik meg. Mert csak erről nem kérdezik. Erről a nőt se kérdezzék, ha ilyesmit akar. Látod, így kellene ezt részetekről is. Épp úgy elítélem, ha egy nő akarja alacsonyabb rendű emberként kezelni a férfit.

Más dolgokról a férfit is megkérdezik. Ugyanolyan fontos, mit szeretne enni, mennyit szeretne aludni. Vagy inkább úgy fogalmazok, nem kevésbé fontos, mint egy nőnél. Nem látom úgy, hogy egy átlagos családanyát jobban megkímélnének ilyen szempontból, mint egy családapát, természetesen az egyedi példáktól eltekintve. Egy átlagos nőt mikor, ki kérdez meg arról, hogy fáradt-e, vállalják-e át róla a háztartási munka egy részét, szeretne-e pihenni, mással is foglalkozni, miközben a férfi már rég nem szánt-vet-arat a mezőn, vagy nem vág fát minden este. Hanem az esetek 90%-ában a fotelben ücsörög. És gondolkozik, agyal. Sajnos. :) Azon, hogy ő milyen szegény, elnyomott ember.