Pedofíliamentes Magyar Narancsot!
a.férfiak.jó.része |
/ #266 Re: Re:2014-03-17 16:12Férfi és nő, egykutya,egyik sem jobb a másiknál. Ennyi itt a lényeg. No azért a hatalmi helyzet és ennél fogva a választási lehetőség ég és föld.
és ha már kurvaság és irodalom : Erdős Virág: Édes Hazám
hadd ülök az öledbe minden búmat-bánatomat feledve sose hagyj el mindörökre velem légy mit számít hogy nem vagyok még tizennégy
bóklászom a vadregényes tájaidon nem ütközöm meg a titkos vágyaidon és ha egy kis szeretetet kiharcolok azon se kell paráznod hogy befalcolok
szívem minden melegével leszoplak az okosok úgyis mindent beszopnak ugyan minek futnék meg háthova is magyar vagyok mégha félig roma is
igény szerint kiköpöm vagy lenyelem mégse ingyen pusztítom a kenyerem ünnepnapon csoki ropi kóla Édes Hazám gondoskodik róla
nem izgat föl engem már az isi se szaladgáljon oda csak a pisise nincsen annál alaposabb honismeret mint amit a magam bőrén megismerek
házunk előtt folyik el a kanális akkor szép a szerelem ha anális felkínálom minden rejtett zugomat ráadásul legkisebbik hugomat
önként vagyok veled naná dalolva még ha nem is járunk össze- karolva nincsen ebben semmi extra áldozat mindig van egy eggyel durvább változat
kiülök a Duna-Tisza közére kivezérel az én szívem vezére bár ne lenne rajtam ez az émelygés üzletszerűbben menne a kéjelgés
nem kell tőlem féltened a tárcádat tessék itt van mutatom a bárcámat tiszta vagyok mint a vízbe fulladás bár van egy kis kismedence-gyulladás
Édes Hazám legkedvesebb kliensem szép vagy jó vagy másnak nem jut ilyen sem áhitattal suttogom a neved is csókolom ha el-eljár a kezed is
ha megnövök úgy kell nekem eladnak rám se néznek inkább tovább haladnak akad másik az ilyenek helyébe némi ellenszolgáltatás fejébe'
dongó darázs dolgozik a virágon nincsen ennél klasszabb hely a világon ha vigyázok nem is nagyon ér baj vagy a rendőr visz el vagy a vér- baj
Édes Hazám hadd legyek a himnuszod hadd fényezzem tovább fényes nimbuszod amennyire csak a szitu engedi szeretném a dicsőséged zengeni
|
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3694 Létrehozva: 2025-04-02
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
652 Létrehozva: 2025-04-25
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1271 Létrehozva: 2025-03-30
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
391 Létrehozva: 2025-04-17
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
377 Létrehozva: 2025-04-13
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
352 Létrehozva: 2025-04-18
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
309 Létrehozva: 2025-04-23
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
171 Létrehozva: 2025-04-21
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2305 Létrehozva: 2025-03-04
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1837 Létrehozva: 2025-03-20
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
798 Létrehozva: 2025-01-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6949 Létrehozva: 2023-07-26
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
60 Létrehozva: 2025-04-14
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
57 Létrehozva: 2025-04-15
Petíció a DSZC-s iskolák reggeli kezdési időpontjának módosításáért
71 Létrehozva: 2025-04-03
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
54 Létrehozva: 2025-04-28
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
51 Létrehozva: 2025-04-25
🚶♀️🚴♂️ Biztonságosabb Kéktó sétányt Délegyházán! 🧒🐶
48 Létrehozva: 2025-04-30
Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!
7830 Létrehozva: 2020-07-28