Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

Pash Cutter

/ #233

2014-03-17 11:27

Csak néhány részlet AlterEgo cikkéből:

"Szembetűnő, hogy a vádaskodó, leminősítő, dirigáló és részletes programot szabó petíciózók minimum a világ korlátlan urainak képzelik magukat. A Magyar Narancs cikkéről ugyan az esztétika, az ízlés tárgykörében maradva lehetne párbeszédet folytatni, azonban egy olyan állítással élni, hogy pedofília annak a felvetése, hogy a listázott filmekben látható tinédzser szereplők olyan szexuális provokációt valósítanak meg, amely felett egyszerűen elsiklani nem lehet, az enyhén szólva is gusztustalan vádaskodás. A filmek fiatalkorú szereplői által ábrázolt szexualitást elsősorban is esetleg a filmeken lehetne számon kérni, és korántsem a cikkírón, aki mindezt észleli, erről említést tesz. Az még csak hagyján, hogy a petíciót megszövegező Szigeti Vera szemmel láthatóan nem is ismeri azt a “Lolita” című művet, amiről ír, de az már mindennél vérfagyasztóbb, hogy pszichológusként (ezt a szégyent!) nincs tisztában azzal, hogy a “pedofil” szexuális tárgyválasztási zavarban szenvedő betegek a másodlagos nemi jegyeket még egyáltalán nem mutató gyerekekhez, és nem pedig az olyan serdült fiatal nőkhöz vonzódnak, akik a kifogásolt cikk listáján szerepelnek. Attól még csak szimpla röhögőgörcsöt kap minden épeszű ember, hogy egy lap szerkesztőségének belső ügyeibe avatkozva meg akarnák mondani, hogy mit írjanak, kiket alkalmazzanak, kiket és hogyan képezzenek; de amikor megérkezünk oda, hogy kérjenek elnézést a “veszélyeztetett gyermekek szüleitől”, akkor komoly ijedtség vesz erőt az emberen, hogy a szöveg szerzőjének van-e egyáltalán annyi belátóképessége, hogy fel tudja mérni, miket is hord össze valójában. Ordít a szövegről, hogy szerzője vagy mérhetetlenül rosszindulatú és durván megalomániás, vagy csak egészen egyszerűen natív hülye. Illetve valószínűleg mindez egyszerre igaz, vagyis feminista.

Amíg a petícióhoz fűzött hozzászólásokban a feministák lelkesen asszisztáltak saját művükhöz, addig az ellenzők jelentős része kerek perec kijelentette, hogy a petíció nem más, mint az “elmebeteg feminácizmus” mintapéldája. Érdemes elolvasni az indulati skála széles spektrumát felvillantó véleményeket. A Magyar Narancs szerkesztői azonban nem tudtak másképpen tekinteni a petícióra, mint a BTK 226. paragrafusába ütköző, rágalmazás bűncselekményére. Őszintén szólva nem tartom meglepőnek, hogy egy olyan vádaskodás, amely a nyugati világ legbaljóslatúbb, mindennél undorítóbb rágalmazási eszközét, a pedofil-vádat veti be, azonnal kicsapta a biztosítékokat, megszólaltatta a vészkürtöket a Magyar Narancs szerkesztőségében. Bizony, létezik az a rosszindulatú arcátlanság, amire az egyetlen helyes válasz a zéró tolerancia."

"Amint azt láthatjuk, a jogi út kilátásba helyezése sem indította megfontolásra a petíció szerzőit. Nyilván az igazság felkent és érinthetetlen papnőinek képzelik magukat. Egy évvel ezelőtt “Svéd – Magyar feminizmus?” című cikkemben igyekeztem ráirányítani a figyelmet, hogy a magyar közéletben olyan aggasztó jelenségek ütötték fel a fejüket, amelyek kísértetiesen emlékeztetnek a svéd közélet feministák általi totális szétzüllesztésére. Miközben a többség a kimért kommunikáció eszközével igyekszik elejét venni a feminista ámokfutásnak, addig idő közben megtapasztalhatjuk, hogy már rövidtávon is miként okoz egyre súlyosabb problémákat a társadalmat mérgező feminista vélemény-terrorizmus, a közélet különböző szereplőinek zaklatása. A büntetlenül eltűrt randalírozás eredményeként mára már úgy tűnik, eljutottunk a végső stádiumig, rutinná alakult, hogy bármely gyanútlan közéleti szereplőre rásüthetik a nőgyűlölet vagy egyenesen a pedofília megbélyegző vádját. Úgy tűnik, nincs is már más megoldás, mint perek sorozatával visszaszorítani ezt a gyomorforgató jelenséget. Már jelenleg is több feminista aktivistával szemben áll előkészítés alatt rágalmazás miatti feljelentés, per. Együttérzés és köszönet illeti azokat a közéleti szereplőket, újságírókat, sajtóorgánumokat, akik saját megtámadtatásuk miatt aktív szerepet kénytelenek vállalni a közélet tisztaságának visszaállításában."

http://www.ferfihang.hu/2014/03/16/vegso-stadium-mar-pedofileznek-is-a-magyar-feministak/

Hogy tudjuk, mi felé haladunk:

http://www.ferfihang.hu/2012/11/18/sved-magyar-feminizmus/