Tiltakozás a kutyák számára mindenhol kötelező póráz ellen


Vendég

/ #219

2013-11-25 19:19

Abszolut egyetértek a tiltakozás ellen. Sajnos nagy valószínűség szerint azért szeretik kevésbé a kuytásokat a nem kutyások mert rengeteg kutyás gazdi sajnos nem tartja be azokat az alap dolgokat (mint pl.: kutyagumi felszedése) úgy gondolom,hogy egy felelős gazdinak ez természetesnek kellene hogy legyen.
Nekem is van kutyusom hosszú ideje de a környékünkön nagyon sok gazdi pl. arra sem figyel,hogy a kedvence ne a ház kapuját vegye célba s az ember szó szerint úgy jön ki a házból,hogy vagy átlépi a tócsát (ha tudja) vagy nem. Ezek mind mind bosszantó dolgok lehetnek sztem egy kutyát amúgy sem szerető embertől.
Ezeken a dolgokon is kéne változtatniuk azoknak kiknek sajnos inge- kinek nem inge ne vegye magára.
Vszinünek tartom ezek a dolgok amik miatt sokan nem szeretik a kutyákat pedig ezek olyan dolgok amikről a gazdik tehetnek sajnos.
A kutyafuttatókról meg csak annyi a véleményem,hogy nagyon sok idősebb embernek abból áll a kutyaséta,hogy beülnek a futtatóba a padra beszélgetni s ha egy nagyobb testű kutyussal menne be valaki kinézik :-( mert az ő kutyájuk csak ül a pad alatt holott a kutyafuttató célja pont nem ez :-( hanem hogy kedvencünk futkosson játsszn akár gazdival akár más kutyussal.
Úgyhogy sajnos szerintem ennek a dolognak vastagon a gazdik az okozójuk :-(
Több kutyafuttatót kellene építeni s úgy gondolom kicsit körültekintőbbnek kéne lenni egy két gazdinak.