deviza alapú csalás ellen


Vendég

/ #32

2013-10-27 20:44

ÜDVÖZLET ÉS TOVÁBBI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS-, S MEGOLDÁS KERESÉS SVÁJCI (?) DEVIZA ÜGYEIMBEN!
Előbbre lépés ügyben, kárvallottságunk okán! S hogy hátha sürgősebben fogják kivizsgálni jelzett ügyeinket! * Európai Központi Bank (European Central Bank) * e mail: info@ecb.europa.eu
A(z) deviza alapú csalás ellen petíció szerzőjének minden aláírót érintő közleménye. Elolvasásához kérlek nyisd meg a következő oldalt: http://www.peticiok.com/read/7357/14771110
Menyhért Péter úr alkalmankénti leveleihez hozzászólásom ... Önök felé is!
Tisztelettel, Peticiok.com ... és Tisztelt Európai Központi Bank (European Central Bank)!
Reagálásom, fenti Link megtekintése után: Csak huza- vona van a Deviza hitelek okán. Érdemben semmi-lyen eredmény nincs. Egyik ezt mond, a másik megcáfolja, s viszont. Ennyi, amit leszűrhettem az alkalmankénti levelezésükből. Ám a Deviza- illetőleg annak nevezett Svájci hitelt kitalálók elleni fellépések sehol sincsenek.
Kérdeztem már többször is az Ön levelezési rovataiban: A Svájcban élő honfitársaink, s a Svájcban élő Svájci állampolgárok, s Vezérkara tud.- e arról, hogy az ő pénznemükkel, a svájci frankkal milyen jogtalan és embertelen "Hitel" akciót- akciókat bonyolítanak le a nálunk élők- élősködő Bankok?! Arról néma csend van.
Svájci e- mail címeket kérek és várok, mert hozzájuk akarok már fordulni eddig megoldatlan Hitelemmel kapcsolatban: amelyben még álmaimban sem láttam egy fia svájci frankot, ám fizetem öt éve, s még jóval több van fizetni valóm - állítólag - mint amennyit anno 2007- ben számláztak nekem! Örülnék, ha az Ön- Önökhöz érkező leveleket el is olvasná(k) s ha érdemben válaszolna(válaszolnának rá!
Egyéb iránt én is Csepel- közeli nyugdíjas vagyok, s becsapott állampolgár. Akinek az OTP- hiányos egyenlegértesítőket küld, és szeptembertől duplára felturbózott havi törlesztő részlettel akar a nyomorba, éh- és fagyhalálba küldeni! Tiltakozó leveleimre pedig érdemtelen, még az OTP alkalmazottak- ügyintézők számára is hasznavehetetlen, ill. nem egyértelmű intézkedést eredményező választ küld.
Ami nem több a semminél, csak annyiban, hogy még lejjebb taszít a miattuk idáig fajuló anyagi helyzetem lépcsőfokain. Mi lenne, ha erről is hallatnák hangjukat Önök is, hiszen embertömegekkel teszik ezt a Bankok! S Ön- Önök még mindig ott tartanak a Petíciójukkal, ahol, és ahonnan elindultak. Vagyis a béka ...
Nem csak nyilatkozni kell(ene) végre igazunkért, hanem követelni is emberi jogaink s a tőlünk csalással kisajtolt anyagi javaink visszaszerzését-, visszaszolgáltatását (!) az ebben érdekelt – s eddig kibúvó - felelősöktől!
Követelni a jelzett hitelek újra átvizsgálását, a már befizetett, s az állítólag még náluk tartozásként fennálló összeget újra vizsgáltatni kellene! Az Egyenlegértesítők hiányosságai önmagukért beszélnek!!!
Miért kell százszor megrágni- megrágatni ezt, amikor már régen kötelezni kellett volna a jelzett Bankokat a kártalanításra, s hogy térítse vissza azon összegeket, amelyek már a háromszorai lettek a tőlük hitelként felvett összegeknek. S itt már nem csak a Svájci- Deviza hitelekről van szó:
Gondolom nem csak nálam van így, avagy hasonlóképpen! Íme: A Tartozásrendező Hitelem 329.000 Ft- ot- már négy éve fizetem, közel 10.000Ft/ hó. S még mindig (!) 206.000 Ft fölött van az állítólagos követelésük! Csak nagyjából számolva: évente 120.000 FT- ot fizettem be, az négy év alatt 4x 120.000Ft. Összesen: 480.000 Ft. s még mindig, mint írtam fentebb, 206.000 Ft fölött van (?) a (szerintem csak vélt) tartozásom!
Mert kamat ide, kamat oda, már az uzsora kamattal számolva is horribilis összeget nyertek csupán rajtam! Hát a többi, megszorongatott adósokon vajon mennyit? Tudom, kamat az mégiscsak jár, no de ez már nem kamat- hanem alávalóság a Hitelező Bank(ok)tól!
Na, ezzel foglalkozzanak már! Ne csak erre - meg arra hivatkozzanak, Kedves Menyhért Péter úr és többiek, hanem megtörtént valós tényeket is közöljenek, s közöltessenek (!), és azokat, mint megoldandó- és orvosolandó embertelenséget tetessék jóvá!
S ami a fő: ne engedjék (!) ne engedjük: hogy a Hitelező Bankok Vezérigazgatóinak zsebébe vándoroljanak ezen horribilis összegek; legyen nekik is mondjuk, egy éven keresztül csupán a „létminimum” Na, akkor majd rájönnének mekkora gazemberség az, amit most tesznek velünk, adósokkal, s természetszerű, hogy a családjainkkal is!!!
Üdvözlettel, jókívánságokkal ... és végre már, ténylegesen segítségnyújtó választ is várva,

Némethné Pető Ilona, Szigethalomról! * szigethyilona@gmail.hu * 06.70.422.2239

SZÉP NAPOT! Köszöntök Mindenkit örömmel ... és pár soros bemutatkozásommal ... is! -
- 63 éves vagyok, két felnőtt gyermek édesanyja, s három unoka „Nagyija”. Nyugdíjasként még, saját felvállalásból, saját alapítású Civil Irodalmi és Művészkört vezetek, kiadványokat szerkesztek, s adok ki magán- és közösségi jelleggel. Legtöbbször saját anyagi erőmből!
Magán- és közösségi örömökről, sikerélményekről; irodalmi-, művészeti- és családi eseményekről is közlök híreket. Ám, gondokról- bajokról, országosan sokakat érintő „HELYZETJELENTÉSEK”- ről is!
Szeretem a verseket, szépprózákat, krimiket; írom is őket. A Természetet is szeretem! Fotózom, festek, grafikázom. Újságot is szerkesztek, 'SZIGETHY HÍREK címmel. Unokázom is gyakorta ... S a X. Szabadtéri ILONA NAPOT szerveztem, ez év, aug. 19- én, hétfőn, 13 órától- kb. 18- ig; a Bp. Lágymányosi Hídnál lévő Nemzeti Színház CSIGA Kilátó előtti parkjában, s oldalteraszain.
A Meghívón minden fontos adatot feltüntettem, s küldtem, amerre sikeredett, az interneten keresztül:
ILONA NAPI PIKNIKRE … ÉS ORSZÁGOS TALÁLKOZÓRA … hívtam – elsősorban – az ILONA keresztnevű Petőket, s testvéreiket, családtagjaikat, továbbá, a vállalkozó szellemű Társakat és a Tisztelt Érdeklődőket, szép országunk bármely (!) tájáról, helységeiből; 2013. augusztus 19- én, hétfőn, 13- tól 19- ig, Hétvége- s az Augusztus 20- i Ünnepnap; az „Alkotmányunk és Új Kenyér Ünnepe” között tarthattuk meg. Sokan eljöttek, hoztak irodalom- és zene- barátokat, -művelőket, alkotókat; énekest, zenészt, ismerőst! Családtagokat is. Több kiadványunk (b)első oldalain az ott készült fotókból közöltünk, válogatást! - Érdeklődj róluk Te is ... -
Üdvözlettel és szép napokat kívánva, Némethné (N.) Pető ’Szigethy Ilona, Szigethalomról!
Elérhetőségeim: szigethyilona@gmail.hu * hu.netlog.com/ilonapetoszigethy * 06.20.997.2345 * 06.70.422.2239