Petíció a férőhelyek miatt Dunakeszin


Vendég

/ #29

2011-03-29 14:17

Én, mint a Petíció egyik megfogalmazója tiltakozom az ellen, hogy vallás, egyház, vagy bármi ellenesnek minősítsetek. Lakóparki egyesületünk nevében múlt ősszel több környékbeli multi céget kerestünk meg, hogy támogassák a Szent Erzsébet Óvoda befejezését, sajnos nem jártunk eredménnyel, de igen is szerettünk volna segíteni. Nem valami ellen, mint a katolikus óvoda, hanem valamiért, azaz a még több férőhelyért küzdünk.

Az alábbi idézet az óvoda honlapjáról van: (információk 2011.03.20. menűpont alatt tovább is olvasható)

"A márciusi előfelvételi alkalmával mintegy 90 gyermek regisztrálására került sor. Most azok számára nyílt beiratkozási lehetőség, akik már felvették valamely helyi keresztény közösséggel a kapcsolatot, vagyis a keresztelés és az óvodai beíratás között már volt konkrét lépés a gyermek kereszténnyé nevelésében."

Azaz még kb. 70 gyereknek van lehetősége az áprilisi beíratkozásnál bejutni az intézménybe.

Azért időzítettünk pontosan a beíratkozás környékére a Petíciót, mert az önkormányzatnak pontos adata lesz arról, hogy mennyi férőhelyre van szükség.

Amikor konténer létesítmények után kutattam a neten, akkor (próbálom idézni) így szólt az egyik híradós hír: már a tavaszi beíratkozáskor kiderült, hogy nem lesz elég hely ősszel a meglévő intézményekben, ezért konténer óvoda létesítésébe kezdett ez önkormányzat. És lássunk csodát, ősszel már a konténer óvodásba is mehettek a gyerekek, ha ott sikerült, itt miért ne sikerülne?
Egyébként várok egy árajánlatra konténer létesítményre, amint megvan megosztom Veletek.

Köszönöm szépen azoknak akik aláírásukkal támogatták kezdeményezésünket.

Balogh Edit